Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası Realme, bugün MWC 2022’de Realme GT 2 serisini resmen tanıttı. Markanın sahip olduğu en özel amiral gemisi serisi olan realme GT 2 serisi, Realme için heyecan verici bir adımdır. realme, yenilikçi teknolojileri ve yenilikçi tasarımları ile dünya çapında milyonlarca kullanıcıya yeni sürprizler getiriyor.

Heyecan verici en iyi tasarım Android 2K AMOLED düz ekran

realme GT 2 Pro, yüksek yenileme hızına sahip ultra yüksek çözünürlüklü bir ekran kullanır ve Super Reality Display teknolojisi sayesinde kullanıcılara zengin, doğal ve gerçekçi görünen gerçekçi görüntüler sunar. . Dünyanın LTPO 2.0 teknolojisine sahip ilk 2K AMOLED düz panel ekranı olan Super Reality Display, 4,5 milyondan fazla piksele ve 525 dpi’ye sahip 6,7 inç E4 AMOLED ekranla oluşturuldu. Daha yüksek piksel yoğunluğuyla, saç veya tek tek çim gibi en küçük ayrıntı bile tam ekran ayrıntısında kolayca görülebilir.

Çarpıcı renk performansı

Super Reality monitör, 10 bitlik renk derinliğiyle mükemmel renk performansı sağlar. Bu renk derinliği seviyelerinin her biri 1024 ton kırmızı, yeşil ve mavi üretebilir, etkileyici bir toplam 1,07 milyar renk. Yalnızca yaklaşık 16 milyon renk görüntüleyebilen tipik bir 8 bit monitörden 64 kat daha fazla renk bilgisi. Süper Gerçeklik Ekranı, sokakta 1400 nit ile muazzam bir parlaklığa ulaşarak onu sınıfında lider yapıyor. Ayrıca maksimum enerji verimliliği ve rahat bir kullanıcı deneyimi için ortam koşullarına göre otomatik olarak ayarlanan 10.240 ayrı parlaklık seviyesi içerir.

LTPO 2.0 teknolojisi sayesinde Super Reality ekranı 1 ile 120 Hz arasında yenileme hızını otomatik olarak ayarlayarak pil ömrünü 1,7 saat uzatıyor. GT 3.0 modu ile 1000Hz dokunmatik örnekleme otomatik olarak etkinleştirilebilir. Ayrıca GT 2 Pro, Display Mate, A’dan mümkün olan en yüksek ekran kalitesi derecesini aldı.

Realme’nin maksimum buhar soğutmalı dünyanın en hızlı paslanmaz çelik Android işlemcisi

realme GT 2 Pro, en yeni Snapdragon 8 Gen 1 platformundan güç alıyor. Gelişmiş 4nm işleme teknolojisini ve dünyanın ilk ARM v9 mimarisini kullanarak %30 daha yüksek performans ve çalışma süresi sağlar.

realme GT 2 Pro, çip performansını en üst düzeye çıkarmak için 3 santigrat dereceye kadar soğutmak için 36761 mm2’lik endüstrinin en büyük ısı yayma alanına sahiptir. Soğutma sistemi, 4129 mm²’lik en yüksek performanslı paslanmaz çelik VC alanı ile tamamen yenilenmiş 9 katmanlı bir soğutma yapısı ile inşa edilmiştir.

Naoto Fukasawa realme ile birlikte geliştirilen endüstrinin ilk biyo-bazlı polimer tasarımı

Sürdürülebilir kağıt sanatı konseptine dayalı endüstrinin İLK biyo-bazlı polimerini geliştirmek için bir kez daha dünyaca ünlü endüstriyel tasarımcı Naoto Fukasawa ile işbirliği yapıyor.

Realme 9 5G özellikleri sızdırıldı

Sürdürülebilirlik tasarım felsefesine uygun olarak realme GT 2 Pro’nun arka tasarımı, SABIC’in ISCC sertifikalı ELCRIN kopolimer malzemesinden yapılmıştır. Bu malzeme, kg ELCRIN LNP biyokopolimer malzemesi başına CO2’yi 2 kg / kg azaltan benzer bir verimliliğe sahiptir. SABIC biyomateryallerinin kaynakları biyokütle atıklarından veya gıda zincirlerinde rekabet etmeyen ham don yağı ve hidro-işlenmiş bitkisel yağlar gibi yan ürünlerden gelir.

Dünyanın ilk 150° ultra geniş kamerası ve 40x mikro lensli kamerası ile Üçlü Kamera

realme GT 2 Pro, dünyanın ilk 150° ultra geniş kamerası ve 40x mikro lensi içeren benzersiz bir üçlü kamera kurulumuna sahiptir. lens. 50 MP ana kameraya, çeşitli PDAF piksellerine ve OIS’li üst düzey IMX766 sensörüne sahiptir. IMX766 sensörü, optik hareketsiz görüntü sabitleme ve video elektronik görüntü sabitleme ile birlikte gelir. Optik görüntü sabitleme, el hareketlerinizi telafi etmek için merceğin kendisinin fiziksel olarak hareket etmesini sağlar.

Ayrıca, dünyanın ilk 150 derecelik ultra geniş kamerası, görüntülerinin görüş alanında çoğu geleneksel kameradan (84°) %278 daha yüksek güzel panoramalar yakalayabilir. Bu kalitede bir kamera, özel bir yazılım gerektireceğinden önce balık gözü moduyla birlikte gelir.

Çarpıcı 40X 2.0 mikro lens kamera, kullanıcıların dünyayı yakından ve yepyeni bir şekilde görmelerini sağlar. Her zaman doğru lens deneyimini ön plana çıkaran Realme, odaklamayı daha keyifli hale getiren 2.0 sürümüyle deneyimi ikiye katlıyor. Ayrıca alan derinliği 4 kat artırılmış. Bu, mümkün olduğunca çok karenin odakta olmasını sağlayarak daha net görüntüler ve daha kolay odaklama sağlar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir