Realme C65 5G için yeni sızıntı yaşandı ve yeni modellerin tüm özellikleri açığa çıktı. İşte detaylar.

Realme’nin piyasaya çıkaracağı yeni model için tanıtım öncesinde bir sızıntı yapıldı. Sızıntı ile Realme C65 5G özellikleri açığa çıktı. Bütçe modeli olarak geliştirildiği görülen telefonda önemli yükseltmeler ve iyileştirmeler bulunuyor.

Realme C65 5G Özellikleri

Realme C65 5G modelinde özellikle odaklanılan noktalardan birisi ekran olmuş. 6.67 inç büyüklükteki bir ekran ile kullanım sunacak Realme C65 5G modelinde kullanıcılar 120Hz yenileme hızı ile akıcı bir görüntü deneyimi elde edecek. Bununla birlikte ön kamera için delikli bir tasarımın yer alacağı telefonda, segmentinde ekran büyüklüğü ve yenileme hızı ile rekabetçi bir yapıda olacak. 625 nit parlaklığın yer alacağı modelde, gece kullanımı sırasında özel gece koruma özellikleri de bulunuyor. Cihazda yer alan işlemci ise MediaTek imzası taşıyan Dimensity 6300. Realme’nin bu çip ile Realme C65 5G modelini piyasaya sürmesi ise onu telefon sektöründe bir ilk yapacak. Zira bugüne kadar 5G destekli hiçbir telefonda bu işlemci kullanılmamıştı.

Realme C65 5G'nin Tüm Özellikleri Sızdırıldı
Realme C65 5G’nin Tüm Özellikleri Sızdırıldı

4 GB RAM ile 64 GB veya 128 GB depolama alanını tercih edebilecek kullanıcılar sahip 6 GB RAM’de ise sadece 128 GB depolama alanına sahip versiyonu satın alabilecek. Depolama alanında sınırlamalar bulunsa da microSD kart desteği sayesinde bu alanı 2 TB’a kadar çıkarabilmek de mümkün. Realme C65 5G bu özelliği ile depolama alanı sorunu yaşatmayacak.

Kamera cephesinde ise 50MP ana sensör bulunuyor. İkini bir sensör ile desteklenecek telefon, ikili arka kuruluma sahip. Önde ise 8 MP kamera yer alıyor. 5000mAh batarya ve 15W hızlı şarj ile kutudan çıkacak telefon 7.89 mm inceliğe ve 190 gram ağırlığa sahip. parmak izi tarayıcısı gibi ek özelliklerin de yer aldığı telefon için fiyatlandırma bilgileri ise paylaşılmadı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir