Geçtiğimiz günlerde tanıtım öncesi sızıntısı yapılan Realme C35 modeli resmen tanıtıldı. 5000 mAh bataryası ile dikkat çeken telefon 50 megapiksel üçlü arka kamera kurulumuyla da iddialı.

Tayland’da tanıtımı gerçekleştirilen Realme C35 modeli şirketin C serisinin yeni bir üyesi oldu. Bütçe dostu akıllı telefon Hindistan dahil olmak üzere pek çok farklı pazarda yer alacak. Özellikle mart ayı itibariyle diğer küresel pazarlarda yeni bütçe modelin satışa sunulması bekleniyor. Telefonda kamera ve batarya özelliklerine ayrı bir önem verilmiş. 3’lü kamera kurulumu ve polikarbonat arka kapağı ile dikkat çeken telefonda Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,6 inç TFT LTPS ekran var. Ön kamera için küçük su damlası çentiğinin kullanıldığı modelde en yüksek ekran parlaklığı ise 600 nit.

Realme C35 özellikleri neler?

Unisoc T616 yonga setinin kullanıldığı Realme C35’te standart olarak 4 GB RAM var. Depolama alanında ise microSD genişlemesine ek olarak 64 GB ve 128 GB dahili depolama seçenekleri bulunuyor. 5000 mAh kapasiteli pil için 18W hızlı şarj desteği tercih edilmiş. Yan tarafa montelenmiş parmak izi tarayıcısı ve özel yüz tarama sistemi de telefonda mevcut. 

Kamera modül tasarımı GT Neo 2 ile benzerlik gösteriyor. 50 MP ana kamera, 2 MP makro kamera ve 2 MP siyah beyaz kamera ile tamamlanıyor. Önde ise 8 MP öne kamera var. Telefon, kutusundan Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 çıkıyor. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir