Realme’nin yeni modellerinden bir tanesi olacak Realme C35 modelinin çıkış tarihi ve özellikleri ortaya çıktı.

10 Şubat tarihi itibari ile Realme C35 modeli resmi olarak tanıtılacak. Tanıtım öncesinde sadece modelin tanıtılacağını duyurarak dikkat çeken Realme, şirketin Tayland merkez hesaplarından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Resmi Facebook ve Instagram hesaplarından C35 ile ilgili paylaşımlarda bulunan Realme, böylece telefonun tasarımının ve temel özelliklerinin ortaya çıkmasını sağladı. Telefon özellikleri daha çok alt seviyeye yönelik bir cihaz geliştirildiğini gösterdi.

realme
realme C35 resmi afişi

Ülkedeki kullanıcıların dikkatini çekmek için yapılan bu paylaşımlar kısa süre içerisinde tüm dünya genelinde Realme C35 modelinin konuşulmasını sağladı.

Realme C35 özellikleri neler?

Yapılan paylaşımlara göre telefon 6.6 inç Full HD ekran kullanacak. İşlemci tarafında Unisoc T616 modelini tercih eden şirket, RAM ve depolama alanı ile ilgili detaylara yer vermedi. Ancak cihaz için yapılan Geekbench testlerinde telefonun 4 GB RAM kullanacağı ortaya çıkarılmıştı. Realme UI 2.0 destekli Android 11 işletim sistemini kullanılacağı telefonda 18 watt hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh batarya bulunacak. 3.5 mm kulaklık jakına yer verilen telefonun sağ tarafında güç düğmesine entegre edilmiş bir parmak izi tarayıcısı da bulunuyor. Cihazın sol tarafındaki bölümde ise ses açma ve kapatma tuşları ile birlikte SIM kart yuvası bulunuyor.

Yeni model için yapılan paylaşımlar ise şöyle;

realme c35 2
realme c35 3
realme c35 5

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir