Realme’nin yeni tanıttığı ürünü Realme Buds T110 oldu. Yeni TWS kulaklık, önceki modellere göre daha uzun bir kullanım sunuyor. İşte detaylar.

Realme, yeni modellerindeki yüksek özellikleri ve uygun fiyatlandırmasıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni tanıtımı yapılan Realme Buds T110 modelinde bu çizgisini sürdüren  uzun kullanım süresiyle dikkat çekiyor.

Realme Buds T110 Özellikleri Neler?

Mavi, yeşil, beyaz ve siyah olarak satın alınabilecek modellerde ağırlık için özel bir çalışma yapan Realme, uzun süreli kullanımlarda kullanıcı deneyimini geliştiriyor. 4.09 gram ağırlığı ile kulaklarda rahatsızlık yaratmayan Realme, düşük gecikmesi ve güçlü kalitesiyle dikkat çekiyor. Tanıtıma göre yeni modellerde 10 mm’lik dinamik sürücüler kullanılmış.  Yapay zeka desteği ile gürültü engellemede yepyeni bir deneyim sunan Realme, özel oyun modunda ise 88 ms düşük gecikme ile alanında rekabetçi olduğunu da gösteriyor.

Realme Buds T110 Tanıtıldı
Realme Buds T110 Tanıtıldı

Kablosuz kulaklıklar, dolu batarya ile kesintisiz 7 saat kullanılabiliyor. Kutu şarjında ise 38 saat kadar kullanılabilen Realme Buds T110, üstelik kısa şarj sürelerinde uzun süreli kullanımları destekliyor. Bluetooth 5.4 desteği ile en yeni teknolojinin kullanılmasını sağlayan Realme, yeni modelinde çift sesli eşzamanlı iletim teknolojisiyle de fark yaratıyor.

Realme Buds T110 Fiyatı

Yüksek özelliklerinin yanı sıra fiyatıyla da rekabetçi olan Realme Buds T110, 18 dolarlık etiket fiyatı ile raflardaki yerini aldı. İlk olarak Çin’de satılacak olan model daha sonrasında ise Realme’nin yer aldığı diğer pazarlara taşınacak. Yeni ürün, Realme Buds T100 modelinin bir sonraki versiyonu olacak. Kablosuz kulaklıkların Türkiye’de de satılması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir