Realme, GT Neo 2 realme ve diğer aksesuarların yeşil rengini duyurduğunda birçok insanın dikkatini çekti.

Üreticinin küresel başkanı Madhav Sheth, bu varyantların halk arasındaki popülaritesinden yararlanarak, sosyal ağlarda yankılanan bir görüntü yayınladı. Bunun nedeni, teaser’ın, krallığın Book Slim bölgesini ve Pad krallığını yeşil olarak duyurmaya hazırlandığını göstermesidir. Ayrıca Watch T1’in kablosuz mouse ve bilekliklerini de görebilirsiniz.

Realme renk seçeneklerini arttırıyor

Net olmamakla birlikte, materyal temel olarak fare ve saatin şu anda yalnızca Çin’de mevcut olduğu için küresel pazarda sunulacağını doğruluyor. Sheth şimdilik bu yeşil renkli cihazların küresel lansmanının ne zaman gerçekleşeceği konusunda yorum yapmadı.

Realme Çin’in dördüncü en büyük akıllı telefon markası oldu

Her neyse, yöneticinin geçmişi dikkate alındığında, her şey ürünlerin sunumunun her an gerçekleşebileceğini gösteriyor. Pad realme’nin henüz Avrupa’da satılmadığını hatırlamakta fayda var, ancak bazı perakendeciler tarafından sızdırılan fiyatlar, cihazın benzeri görülmemiş bir varyant kazanacağını şimdiden açıkça ortaya koyuyor. GT Neo 2T realme de önemli bir sertifika aldığı için Çin dışında satılacak bir diğer ürün olacak gibi görünüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir