Son dönemlerde önemli bir atılım gerçekleştiren Realme Çin’de yapılan son güncellemeler ile en büyük 4. akıllı telefon üreticisi unvanını aldı. 

Çin’de global pazarın yanı sıra şirketlerin birbirine karşı olan mücadelesi oldukça dikkat çekiyor. Pek çok yerel marka birbirine karşı üstünlük kurabilmek adına yeni modelleri ile piyasaya giriş yaparken bugüne kadar önemli modelleriyle dikkat çeken Realme, yaptığı atılımların karşılığını aldı. Realme tarafından düzenlenen özel lansmanda, konu ile ilgili detaylara yer verildi.

Başkan yardımcısından başarı vurgusu

Geçmişteki başarıları vurgulayan Başkan Yardımcısı, markanın Çin’in 4. en büyük markası olmayı başardığını söyledi. Realme’nin başkan yardımcısı Xu Qi, Realme GT Neo2’yi tanıtmadan önce, Realme’nin geçmişteki başarılarına yönelik yaptığı konuşmada 2 yıllık süre içerisinde şirketin ülkedeki en iyi ve en büyük 6 akıllı telefon üreticisinden birisi olduğunu, yapılan son güncellemeler ile birlikte şirketin 4. sıraya yerleştiği söyledi. Yeni modellerin tanıtılması öncesinde başkan Yardımcısı tarafından yapılan bu açıklamalar markanın bir gövde gösterisi olarak kabul edildi.

Yeni hedefler paylaşıldı

Lansmanda şirketin gelecek yıllara yönelik hedefleri de paylaşıldı. Buna göre şirketin şu anda gerçekleştirmek istediği en büyük hedefi 2022’nin sonuna kadar küresel cep telefonu satışlarının 100 milyon arttırılması. Realme’nin kurucusu ve CEO’su Li Bingzhong ise Realme’nin asıl amacının dünya çapındaki gençlere, kişiliklerine uyan ürünler sunmak olduğunu belirterek, “Bu kelimeleri nadiren dudaklarımıza koyarız. Günlük çalışmalarımızda, ekip ortakları daha önemsiz ayrıntılar ve çözülmesi gereken sonsuz sorunlarla karşı karşıyadır. Ama sadece şu dört anahtar kelimeyi hatırlayın: küresel gençler, uygun fiyatlar, birdirbir performans, modaya uygun tasarım, asla kaybolmayacağız.” dedi.

Lansmanda yapılan konuşmaların ardından markanın yeni telefon modeli de tanıtıldı. Realme GT Neo 2 olarak adlandırılan yeni telefon modeli, markanın bugüne kadarki en iddialı serilerinden birisi oldu.

387 Dolar fiyatı ile satılacak olan Realme modeli, fiyat performans konusunda oldukça ideal. 6.62 inç AMOLED ekran, Snapdragon 875 işlemci, 64 megapiksel yapay zeka destekli üçlü arka kamera kurulumu, 5000 mAh batarya ve 65W hızlı şarj ile desteklenen yeni model, etkileyici donanımlar ve performans sunuyor. Şirket tarafından özellikle hayranlarının beğenerek kullanacağı yeni bir telefon modelinin sunulmasından dolayı büyük bir mutluluk duyulduğu belirtildi. 

Realme GT NEO2 teknik özellikleri neler?

Yeni modelde dikkat çeken özellikler şöyle;

  • 6,62 inç (2400 × 1080 piksel) Full HD+ 120Hz E4 AMOLED ekran, HDR10+, 1300 nit’e kadar parlaklık, %100 DCI-P3 renk gamı, DC karartma, Corning Gorilla Glass 5 ekran koruma kalkanı
  • 8 Çekirdekli (1 x 3.2GHz + 3 x 2.42GHz + 4 x 1.8GHz Hexa) Adreno 650 GPU’lu Snapdragon 870 7nm Mobil Platform
  • 128 GB (UFS 3.1) depolama ile 8 GB LPDDR5 RAM / 256 GB (UFS 3.1) depolama ile 8 GB / 12 GB LPDDR5 RAM
  • Realme UI 2.0 ile Android 11
  • Çift SIM (nano + nano)
  • f/1.8 diyafram açıklığına sahip 64MP arka kamera, LED flaş, f/2.2 diyaframa sahip 8MP 119° Ultra Geniş Lens, f/2.4 diyaframa sahip 2MP makro kamera
  • 16 MP ön kamera
  • Ekran içi parmak izi sensörü
  • USB Type-C ses, Stereo hoparlörler, Dolby Atmos, Yüksek Çözünürlüklü Ses
  • Boyutlar: 162.9×75.8×8.6mm
  • Ağırlık: 199.8g
  • 5G SA/ NSA, Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 6 802.11 ax, Bluetooth 5.2, GPS (L1 + L5)/GLONASS/Navic/QZSS/Galileo, NFC, USB Type-C
  • 65W ultra hızlı flaş şarjlı 5000mAh (tipik) / 4930mAh (minimum) pil

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir