Dört model ile gelmesi beklenen Realme 9 serisi gelecek yıl içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Çin merkezli teknoloji şirketi ilk olarak tüketicilere serinin en uygun fiyat etiketine sahip olan seçeneğini sunmak adına hazırlıklara başladı. 

Realme markası gelecekteki yıl Realme 9 serisi ile akıllı cep telefon piyasasında yerini alacak. Yeni seri içerisinde Realme 9, Realme 9i, Realme 9 Pro, Realme 9 Max (Pro+) olmak üzere dört farklı model sunulması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen son bilgilere göre ilk olarak Realme 9i kullanıcıların karşısına çıkacak. Söz konusu bu akıllı cep telefonun 2022’nin Ocak ayında çıkış yapacağı aktarılan bilgiler arasında yer alıyor. Şirketin aslında ilk olarak Realme 9 ve Realme 9 Pro’nun tanıtımını yapmayı planladığı ancak tüm dünyada yaşanan çip sıkıntısı sebebiyle strateji değişikliğine gittiği belirtiliyor. Sonuç olarak ise ilk olarak Realme 9 serisinin en uygun fiyatlı seçeneği Realme 9i yakın zamanda satışa sunulacak.

3 24

Realme 9i, mediaTek işlemci ve dörtlü arka kameralı olacak

HD+ çözünürlük özelliğine sahip olan Realme 9i, 6.5 inç IPS ekran üzerine kurulacağı ifade ediliyor. Söz konusu bu akıllı cep telefon sekiz çekirdekli MediaTek Helio G90T yonga seti, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Aynı zamanda 18W veya 33W hızlı şarj özellikli 5.000 mAh pil özelliğine de sahip olacak.

Uygun fiyatlı bu akıllı cihazın arka kısmında 64 + 8 + 2 + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan dörtlü kamera sisteminin yer alacağı dile getiriliyor. Realme 9i’nin ön kamera kısmı ise 32 megapiksel şeklinde olacak. Gelecek günler içerisinde Realme 9 serisiyle ilgili daha detaylı bilgiler elde edilmesi bekleniyor. Şu an için Realme serisi ile ilgili olarak elde edilen bilgiler sadece bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir