Uzun zamandan beri en çok konuşulan telefonlardan bir tanesi olan Realme 9 serisi için tanıtımda geri sayıma geçiş yapıldı. Realme 9 Pro+ gibi farklı versiyonlarını yer alacağı yeni seride, daha güçlü donanımlara ve yenilikçi özelliklere yer verilmiş.

Realme tarafından yapılan basın açıklamasında şirketin yeni telefon serisi ile birlikte ilkleri gerçekleştireceği vurgulandı. Açıklamalara göre Pro serisinde hepsi bir arada 5G sistemi ve en yeni MediaTek Dimensity 920 5G işlemciler kullanılacak. Böylece kutudan çıktığı andan itibaren 5G desteğine sahip olacak en iyi ve uygun fiyatlı modellerden bir tanesi olacak Realme 9 Pro+ küresel piyasalarda da bu özelliği ile yüksek satış rakamlarına ulaşabilecek.

Realme’nin hızlı büyümesi sürüyor

Şirketin yapılan son pazar analizlerinde Hindistan, Çin ve Avrupa’da yüksek bir büyüme hızına ulaştığı belirtilmişti. %121 oranında küresel büyüme oranını yakalayan şirket, üstelik 5G akıllı telefon satışlarında da sektördeki tüm rakiplerini geçmeyi başardı. Piyasaya sunulacak yeni Realme 9 serisinde de 5G desteğinin olması şirketin küresel satışlarını artırmasının yanı sıra 5G pazarındaki hakimiyetini de güçlendirecek.

Şirketin piyasaya sunulacak Realme 9 modelleri ile ilgili yapılan açıklamalarda donanımlara yönelik herhangi bir detaya yer verilmezken sadece sektörün en yeni işlemcilerinden bir tanesi olan MediaTek Dimensity 920 5G ile desteklenecek Realme Pro + modelinin sunulacağı belirtildi. Bu açıklamalar dahi telefonlar için beklentileri yükseltti. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir