Dünyanın en hızlı büyüme kat eden akıllı cep telefon markası olarak anılan realme bugün içerisinde realme 9 Pro serisini 16 şubat global lansmanı ile tanıtılacağını resmi olarak duyurdu. realme, bir kez daha “Cesaret Et” marka ruhu ile yeni birinci sınıf teknolojik ürününü kullanıcıların beğenisine sunacak. realme 9 Pro+ Sony IMX766 OIS Kamera ile donatılan ilk orta sınıf akıllı cep telefon olma özelliğine sahiptir. 

2 1

realme, daha fazla kişinin realme 9 Pro+ kamera sistemi Sony IMX766 OIS’yi deneyimlemesi için 7 Şubat tarihinde global web sitesi üzerinde 24 saatlik çevrimiçi Kamera Lab deneyimi sunacak. 2021 amiral gemisi akıllı cep telefonda üstün performans sergileme özelliğine sahip olan sensörler arasında yer alan son derece etkileyici Sony IMX766 görüntü sensörü, son derece büyük 1/1.56″ sensöre ve geniş piksel alanına sahiptir. Bunun yanı sıra OIS mercek kullanıcılara üstün görüntü kalitesi sunuyor. realme, trend belirleme bilinciyle realme 9 Pro Serisi’nin görünümünü, yaşam tarzını gösteren bir çok çekim ortaya çıkardı. Güneşin doğuşundan ilham alan başarılı şirket, bir kez daha öncü tasarım DNA’sını benzersiz Işık Geçişi Tasarımı ile realme 9 Pro Serisi’nde gösteriyor.

1 1

Şık bir renk olan Gündoğumu Mavisi, güzel bir güneş efekti gösteren Işık Geçişi Tasarımına sahiptir. Cihazın arka kapağı, normal gün ışığında ve ultraviyole ışını altında kaldığında 3 saniye içerisinde maviden kırmıza dönme özelliğine sahiptir. OCA organik fotokromik materyallerin eklenmesiyle ultraviyole ışınlarıyla aydınlatılan arka kapağın renk değiştirmesini sağlıyor. Renk değişiminin sağlanması için peş peşe 200 üzerinde deneme yapıldı. realme bünyesinde çalışan mühendisler, fotokromatik katmana yaratıcı şekilde bir organik kompozit katman ve cam ekleyerek, renk hazırlama oranı %40 şeklinde artırdı.

Qualcomm ve Apple savaşı yeniden başladı

realme, yeni sensörle beraber MediaTek Dimensity 920 5G ile kullanıcılarına yeni bir işlemci imkanı sunuyor. Gelişmiş düzeyde 6 nm işlem daha iyi bir performans sunuyor. CPU ana çekirdek frekansı 2.4 GHz’den 2.5 GHz’e çıkarılarak tek çekirdek performansında +4 artış sağlandı. GPU’da, GPU frekansını daha hızlı hale getirerek ve oyun performansını %9 oranında yükselten Mali-G68 MC4 kullanımına devam edildi. Kullanıcılar daha önceki nesil Dimensity yongalarına göre %35 oranında daha fazla ayrıntılı fotoğraf çekebiliyor. AnTuTu testinden elde edilen bilgilere göre realme 9 Pro + 5G 501,281 puan alırken, GeekBench testinde, Dimensity 920 5G tek çekirdek puanı ile %44 ve çok çekirdek puanında %51 kadar ön plana çıkıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir