Realme’nin yeni cihazları, son birkaç gün içinde birden fazla sızıntının hedefi oldu. Şirket cephesinden gelen en son sızıntıda ise Realme 9 Pro+ Bluetooth SIG sertifikasında görüldü. Realme serisinde yeni bir sızıntı yaşanmasını sağlayan Bluetooth sertifikası, telefonlarda yer alacak bazı özelliklerin de ortaya çıkmasını sağladı.

Realme 9 serisinde neler olacak?

Yapılan son güncellemelere göre Realme 9 serisi içerisinde 4 farklı model yer alacak. Realme 9i, Realme 9, 9 Pro ve Realme 9 Pro+ 5G olarak adlandırılan ve şekillendirilen yeni modeller, böylece şirketin 9 serisi ile birlikte piyasada yer alacak. Serinin en güçlü modeli beklenildiği gibi Realme 9 Pro + 5G olarak adlandırılan model olacak.

Bluetooth sertifikası için testten geçen model, şimdiden bazı özellikleri ile açığa çıktı. Test sonuçlarına göre model için belirlenen numara RMX 3393. Model numarası açığa çıkan Pro versiyonu için önümüzdeki günlerde yapılacak yeni testlerde de sonuçlar kolay bir şekilde model numarası üzerinden öğrenilecek. Bluetooth sertifikası için çalışmaları gerçekleştirilen modelin Bluetooth 5.2 sürümü ile geleceği de netlik kazandı. 

Realme 9 Pro+ özellikleri neler olacak?

Realme 9 Pro+ modeli ile ilgili şu ana kadar resmi bir sızıntı yaşanmadığı gibi özellikle telefonun özelliklerine yönelik bir bilgi de paylaşılmadı. Ancak daha önce yapılan bazı paylaşımlarda 5G desteğine sahip olacağı ve 65W hızlı şarj ile destekleneceği belirtilmişti.

Bir önceki seride 50W şarj hızı olduğu göz önünde bulundurulduğunda, yeni seri ile birlikte bu hızın 65W’A çıkabilmesi mümkün görünüyor. 4 Ocak’ta özel bir lansmana imza atacak şirketin yeni modellerini ne zaman tanıtacağı ise henüz netlik kazanmadı. Ancak kısa süre içerisinde gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

rapor
Realme 9 Pro+ için yapılan sızıntı

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir