Realme 9 Pro+ Free Fire Edition olarak adlandırılan yeni model resmi olarak tanıtıldı. Avrupa bölgesinde satışı yapılan model, Garena Free Fire ile yapılan özel anlaşma kapsamında sürülen model, Şubat ayında tanıtılmıştı. Yeni versiyon ise aynı modelin makyajlı hali. Oyunu oynamak için piyasadaki en iyi modellerden birisi olan Realme 9 Pro+ için yapılan özel çalışma, hem model hem de oyun için dikkatlerin çekilmesini sağladı.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition özellikleri neler?

Oyunun geliştirici ekibi ile yapılan özel anlaşma sonrasında Realme 9 Pro+ üzerinde Free Fire haritası ve çıkartmalara yer verildi. Telefonun kutusu üzerinde de Kelly’nin görsellerine yer verilmiş durumda. Realme 9 Pro+ Free Fire Edition lansmanında şirketin benzer iş birliklerine devam edeceğinin mesajı da verildi. Bu bakımdan şirket sadece Avrupa’da değil, diğer küresel pazarlarda da yer alabilir.

Realme 9 Pro+ teknik özellikleri

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition, 418 Euro etiket fiyatına sahip. Ana versiyondan tasarım dışında bir farkı olmayan model, orta segment olarak geliştirildi. Full HD+ çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç diyagonal AMOLED ekranın kullanıldığı model ana gücünü ise MediaTek Dimensity 920’den alıyor. Cihaz, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip. 50 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş lens ve 2 MP makro sensör ile 3’lü bir kurulumun yer aldığı modelde, Realme UI 3.0 arayüzü ile Android 12 işletim sistemi çalıştırılıyor. Batarya kısmında ise 60W hızlı şarjlı 4.500 mAh pil bulunuyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir