:

Realme; Realme 9 serisini Realme 9i ile başlattı. Ardından Realme 9 Pro, 9 Pro+ , 9 5G ve 9 SE’nin piyasaya sürülmesiyle seri genişletildi. Şimdi ise Realme tarafından yeni bir model daha tanıtılacak. Realme 9 4G adlı yeni model için hazırlıklar başladı. Yeni versiyon Realme 9i gibi cihazlara sadece 4G desteği getirecek. Bununla birlikte 108 MP kamera özellikleriyle yeni versiyon dikkat çekiyor.

Realme 9 4G

Realme 9 Samsung sensörüyle geliyor

Realme 9 4G modelinde Samsung tarafından geliştirilen özel bir sensör kullanılacak. Markanın 108 MP kameralı ikinci akıllı telefonu olacak Realme 9, Realme 8 Pro’nun ardından üstün bir kamera özelliği sunacak. Realme 9 4G’de Samsung ISOCELL HM6 sensörü kullanılacak. Yüzde 123 oranında daha fazla ışık alacak olan modelde, renkler ve parlaklık da bu doğrultuda yükseltilmiş olacak. Yeni 108 MP kamerayla düşük ışıkta çekim yapmanın yanı sıra daha iyi renkler, daha parlak fotoğraflar elde edilebilecek.

Samsung, NonaPixel özelliği ile yeni sensörü ortaya çıkararak büyük bir hamle yaptı. Bu nedenle yeni Realme 9 serisi, Samsung’un da reklamının yapılmasını sağlayacak. Bu özelliklerin dışında Realme 9 4G hakkında şu ana kadar başka bir detay paylaşılmadı. Telefonun Snapdragon 680 veya MediaTek Helio G96 gibi bir işlemci ile gelmesi bekleniyor. Telefonda 33 W hızlı şarjlı 5.000 mAh pil kullanılması da beklentiler dahilinde.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir