Realme 12 Pro için Supreme Edition adıyla yeni versiyon tanıtımı gerçekleştirildi. Yeni sürüm, bazı yenilikler içeriyor.

Realme 12 Pro ve Realme 12 Pro+ olarak tanıtımı yapılan modeller pek çok pazarda satışa çıkmıştı. Farklı versiyonlarla pazarda olacak Realme’nin yeni özel sürümü de gelecek. İlk kez Çin’de listelenen Realme 12 Pro Supreme Edition, 305 dolar fiyatıyla satılacak. Realme 12 Pro sürümlerine göre daha yüksek fiyata sahip olan model, bunanla birlikte donanımlarda büyük bir fark içermiyor. Bej ve mavi renklerle piyasada olacak Realme 12 Pro Supreme Edition, diğer versiyonlarla ayrı satılacak.

Realme 12 Pro Supreme Edition Satışa Çıkacak

Realme 12 Pro ve 12 Pro + modelleri, 1 Mart itibariyle satışa çıkacak. Ancak Realme 12 Pro Supreme Edition modeli 10 gün sonra piyasada olacak ve 11 Mart itibariyle satılacak. 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip versiyonuyla pazarda yer alacak Realme 12 Pro Supreme Edition, normal sürümden daha pahalı. Realme 12 Pro Supreme Edition’da şirketin hangi yönüyle farklılık yaratacağı merak ediliyor. Ancak şu ana kadar gelen bilgilerde bu konuda hiçbir detaya yer verilmemiş durumda. Bu nedenle önümüzdeki günlerde yeni bilgilerin sızdırılması bekleniyor.

Realme 12 Pro Supreme Edition Versiyonu Tanıtıldı  
Realme 12 Pro Supreme Edition Versiyonu Tanıtıldı  

En son raporlarda Realme 12 Pro Max adıyla yeni bir sürümün piyasada olacağı ifade edilmişti. Bu sızıntıda ise 64M MP OmniVision OV64B periskop sensörü, 50 MP IMX890 ana kamera kullanılacağı ifade edilmişti. Kamera özellikleriyle önceki versiyonlara göre önemli yükseltme alan yeni modelde 6.7 inç 120Hz kavisli kenarlı AMOLED ekran kullanılacak.

Yeni modellerinde hem kameralarda hem de donanımlarda güçlü seçimler yapan Realme, yeni serisiyle yüksek satış rakamlarına ulaşabilecek potansiyelde.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir