Realme’nin yeni modelleri Realme 10 ve Realme 10 Pro+ kısa süre içerisinde tanıtılacak. Öyle ki yeni modeller tanıtım öncesindeki son aşamalardan birisi olan TDRA sertifikasyon sitesinde yer aldı.

Kısa süre önce BIS, NBTC ve EEC gibi çeşitli sertifika web sitelerinde görünen Realme 10 serisi şimdi TDRA sertifikasyon sitesinde de görüldü. Realme 10 ve Realme 10 Pro+ olarak iki farklı model olarak piyasaya sunulacak olan yeni modeller, mevcut gelişmelere göre kısa süre içerisinde tanıtılacak.

Realme önümüzdeki sene Dimensity 1080 yonga setini kullanacak

Realme 10 serisi özellikleri neler?

Realme 10’un model numarası RMX3630, TDRA listesinde yeniden onaylandı. Realme 10 Pro+’nun model numarası ise RMX3686. Sertifikaların alınmasıyla birlikte model numaraları üzerinden kolayca takip edilebilen yeni Realme 10 serisinde çok fazla detay bilinmiyor. Ancak Realme kısa süre önce, Realme 10 Pro+ olabileceği düşünülen cihazda MediaTek Dimensity 1080 kullanılacağı belirtildi.

Realme 10’un Geekbench sonuçları ortaya çıkmıştı. Geekbench raporuna göre cihaz MediaTek Helio G99 işlemci, 8 GB RAM ve Android 12 tabanlı bir işletim sistemini kullanacak. Ek olarak, 5000mAh batarya da yer alacak.

Realme 10 serisinin önümüzdeki haftalarda resmi olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir