AMM Global ve 24 farklı özel yatırımcının katılımıyla düzenlenen turda, drone altyapısı oluşturan ve güvenlik odaklı çözümler geliştiren REAKTO, 1 milyon euro yatırım aldı.

REAKTO, güvenlik firmaları ve bireylere daha güçlü bir güvenlik çözümü hedefleyen hızlı yanıt veren bir drone ağı geliştirdi. Merkezi Krakow’da bulunan REAKTO, tescilli Anything as a Service modelinden ilham alarak insansız hava araçları kullanıyor, devriye ve müdahale uçuşları sağlıyor.

Rapid Response Drone Network, özel, endüstriyel ve kritik altyapı birimlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan drone tabanlı bir mülk koruma hizmeti sunuyor. Bu hizmetin hem üreticisi hem de operatörü olarak REAKTO’nun drone filosuna bir yerleştirme istasyonu ağı olarak fayda sağlıyor.

Polonya’da kurulan girişim, hizmeti modern dünyanın sürekli gelişen isteklerine uyum sağlayacak ve müşterilerinin beklentilerini karşılayacak şekilde özelleştirmek için güvenlik endüstrisindeki farklı kişilerle iş birliği yapıyor.

REAKTO pilot program verilerini yayınladı

REAKTO, birkaç ay devam eden pilot programından sonra verilerini yayınladı. Program, teknolojinin test edilmesini, davetsiz misafirler, müdahale grupları ve dronelarla yapılan müdahalelerin simülasyonunun yanında ,Taurus Ochrona, Capital Security, Seris Konsalnet, VIP Security System ve Sezam Ochrona gibi güvenlik endüstrisindeki ortaklarla yapılan istişare ve analizleri barındırıyor.

“Pilot programın birincil amacı, özellikle güvenlik sektörü karar vericileri için Hızlı Müdahale hizmetinin operasyonel ve teknik parametrelerini doğrulamaktı. Hizmetlerimizi teklifleriyle bütünleştirmeden önce iş ortaklarımızın yeteneklerimizi, sınırlamalarımızı ve gelecek planlarımızı kapsamlı bir şekilde anlamasını sağlamak bizim için çok önemliydi.”

REAKTO CEO’su Wojciech Stawiarski

Yatırım, REAKTO’nun tescilli drone ve yerleştirme istasyonu teknolojisini geliştirmesini ve yerleştirilmesini hızlandırmasının yanı sıra yıl sonuna kadar ülke çapında ticari çalışmaların önünü açmasını sağlayacak.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir