Razer, mobil oyunculuğu yeni bir seviyeye taşıyan Kishi kontrolcüsünün son modelini tanıttı. Oyuncu ekipmanı denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Razer, parlak ve yenilikçi ürünleriyle bilinir. Geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden şirket, farklı fiyat segmentlerinde ürünler sunarak her türlü oyuncunun ihtiyacını karşılamayı amaçlar. Üstelik, platforma özel donanımlar da geliştirirler.

Konsollar için üretilen Razer kontrolcülerinden bilgisayar çevre birimlerine, oyuncu koltuklarından monitörlere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Hatta mobil oyunculuk için tasarlanmış parmak eldivenleri gibi özgün ürünler de mevcuttur. Şimdi ise, mobil oyun deneyimini taşınabilir konsol tarzına dönüştüren Razer Kishi Ultra ile karşımıza çıkıyorlar.

Razer Kishi Ultra Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Yeni Razer Kishi Ultra, mecha-tactile adı verilen butonlar ve sekiz yönlü bir d-pad ile donatılmış. Kayma önleyici malzemeli analog joystiklere sahip olan bu kontrolcü, 15W hızlı şarj özelliği ve 3.5 mm ses çıkışı gibi özelliklerle geliyor. Razer Sensa HD Haptic titreşimi de kontrolcüye eklenerek oyun deneyimini daha dokunsal hale getiriyor. Ayrıca, kontrolcü Type-C bağlantısı aracılığıyla bilgisayara da bağlanabiliyor.

Razer Kishi Ultra Ne Zaman Satışa Sunulacak?
Razer Kishi Ultra Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Kontrolcü, kılıflarla uyumlu olarak tasarlandığı için telefonu kılıfından çıkarmak gereksiz hale geliyor, bu da pratik bir kullanım sağlıyor. Ayrıca, Razer geleneği olan Chroma RGB aydınlatma da kontrolcüye eklenmiş durumda. Kontrolcüde ayrıca Razer Nexus özelliği bulunuyor, böylece kontrolcüyü kişiselleştirerek oyun deneyimini optimize edebilirsiniz.

Ölü bölge kalibrasyonu, buton yeniden atama, titreşim özelleştirme ve sanal kontrolcü gibi özelliklerle, kontrolcüyü kişiselleştirebilirsiniz. USB Type-C bağlantısıyla cihazlara bağlanabilen Kishi Ultra, 8 inçe kadar Android tabletleri ve iPad Mini’yi destekliyor. Fiyatı ise vergiler hariç 149.99 dolar (yaklaşık 4.880 TL). Siz bu cihazı nasıl buldunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir