Razer bugün, oyun stüdyoları için önde gelen dokunmatik geliştirme platformu Interhaptics olarak da bilinen Go Touch VR SAS’ın %100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Oyunculara özel Razer Leviathan V2 duyuruldu

2017 yılında kurulan Interhaptics’in misyonu, bilgisayar, konsol, mobil cihaz ve XR geliştiricilerine tutarlı, gerçekçi ve gerçekçi dokunsal çözümler sunmaktır. Stüdyolara kalite, daha hızlı geliştirme ve platformdan bağımsız dağıtım sağlamak için gerekli araçları sağlamayı amaçlamaktadır.

Razer hedeflerinde emin adımlarla ilerliyor

Razer, oyunculara sürükleyici bir oyun deneyimi sağlamak için en son yeniliklere sahip ürünler geliştirerek her zaman teknolojinin ön saflarında yer almaya kararlı gibi görünüyor. 2018’de Razer Nari Ultimate ile başlayarak Razer, tescilli HyperSense teknolojisini ve yüksek kaliteli haptiklerin nasıl daha derin, daha sürükleyici bir oyun, müzik ve daha fazla deneyim sağlayabileceğini dünyaya tanıttı.

Interhaptics’in satın alınmasıyla Razer, HyperSense’i daha fazla ürüne genişletmek ve birden fazla platformda oyun stüdyolarıyla hepatik bir ekosistem oluşturmak için çalışıyor.

Interhaptics CEO’su Eric Vezzoli konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Haptics, oyuncular için muazzam bir değere sahip” dedi. “Razer’a katılma fırsatı bizim için çok muhteşem bir fırsattı, çünkü kendilerini en ilgi çekici oyun deneyimini sunmaya adamış bir firma ve biz de Razer ailesinin bir parçası olarak birlikte yapacağımız tasarımları dört gözle bekliyoruz.”

Razer Donanım Kıdemli Başkan Yardımcısı Alvin Chung, ise şunları dedi:

“Razer’da, benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir oyun deneyimi için sınıfının en iyisi ürünler yaratmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, çünkü biz kendimiz de oyuncuyuz” dedi. “Interhaptics, haptikte önde gelen uzmanlığı getiriyor ve onların geliştirme platformları, HyperSense ekosistemini genişletmek için Razer’a büyük fayda sağlayacak.”

Razer tarafından satın alınmasının ardından Interhaptics’in Kurucusu ve CEO’su Eric Vezzoli, Razer’a Haptics Direktör Yardımcısı olarak katılacak. Interhaptics bağımsız kalacak, ancak Razer ekosistemine sıkı bir şekilde entegre edilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir