Oyun pazarının en önemli donanım sağlayıcılarından biri olan Razer, bugün içerisinde ürün çeşitliliğine oyunculara özel geliştirdiği soundbar Razer Leviathan V2 modelini ekledi. Oyunculara özel olarak hoparlör ve kulaklık modelleriyle ses konusunda oldukça yüksek tecrübe edinen Razer, yeni tanıttığı Leviathan V2 ile monitör altı bir çözüm sundu.

Dış görünüşüne bakıldığında genel olarak sade olan fakat RGB aydınlatma ile dikkat çekmeyi de başaran bu kaliteli ürün, THX Uzamsal Ses sunan alandaki ilk çözümler olarak dikkat çekiyor. Razer’ın resmi açıklamasına bakıldığında iki tam aralıklı sürücü, iki pasif radyatör, iki tweeter ve düşük sesli bir subwoofer ile donatılan Razer Leviathan V2, net tiz ve derin güçlü bir bas sağlıyor. Kablosuz kullanım için Bluetooth 5.2 bağlantı desteği bulunan soundbar, böylelikle birden fazla cihazla bağlantı kuruluyor ve cihazlar arasında tek tuşla hızlı geçişler sağlayabilir. 

6 9

Üstündeki fiziksel butonlar yanında özel telefon uygulaması üzerinden kontrol edilebilen geçmiş soundbar, PC’lere USB-C kablosu üzerinden gecikmesiz olarak bağlanabiliyor. Firmanın bu  formdaki ilk ürünü olmayan, bunu da ismindeki V2 ibaresi ile gözler önüne seren Leviathan V2, genel olarak herkese hitap etmiyor fakat ihtiyacı olanları yüksek ses kalitesi ile sonuna kadar memnun edecek gibi bir izlenim oluşturuyor. İleride Türkiye’de de satışa sunulması beklenen Leviathan V2 için açıklanan yurt dışı satış fiyatı 250 dolar seviyesinde bulunuyor. 

OPPO’nun ilk katlanabilir telefonuna iF Design’dan iki ödül geldi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir