Elektrikli otomobil pazarında dikkat çeken Rainwoll markası, üretimini Türkiye’de yapmayı planlıyor.Gelişen teknoloji ve çevresel farkındalık ile mikro elektrikli araçlar yaygınlaşmaya başladı. 2022 yılında yerli sermayeyle kurulan Rainwoll markası da çevreye  duyarlılığı, düşük maliyeti, sürüş konforu,ilave batarya sistemi, kolay şarj edilebilme özellikleriyle modern insan yaşamına uygun ve tüm ihtiyaçları karşılayacak bir şekilde tasarlandı.

Firma,  2023 yılında Rainwoll RW10 ve RW20 modellerini Türkiye pazarına sundu. Marka sevilmiş olacak ki 6 ay içerisinde Türkiye’nin 20 farklı ilinde kullanıcılarına ulaşmayı başardı. Rainwoll ‘sürdürülebilir başarı hedefi’ adı altında geliştirdiği projelerini, tüm süreçlerine yansıtarak iş dünyasında fark yaratmayı hedefliyor. 

Rainwoll elektrikli otomobillerin üretiminin Türkiye’de olması planlanıyor

Rainwoll üretilecek elektrikli araçların özelliklerini açıkladı

Firmanın açıklamasına göre A segmentinde, 3 kapılı, 110 km/s hız yapan, 220 menzilli, hızlı şarj özelliği bulunan, B segmentinde ise 5 kapılı yeni model araçları yakında ürün gamına ekleniyor. Yenilikçi, modern tasarımı ve sürdürülebilir teknolojisi ile öne çıkacağı belirtilen, B segment model, maksimum 135 km/s hıza ulaşabiliyor aynı zamanda 410 km menzile sahip olduğu görülüyor. Yeni model, 30 dk içerisinde %80 doluma ulaşarak hızlı şarj edebilme konforunu kullanıcılarına sunuyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir