Rainbow Six Siege Türkiye Kupası 2022, 26 Şubat’taki Büyük Final ile sona erecek. Etkinlikler NVIDIA Geforce Twitch kanalında canlı yayınlandı.

Rainbow Six: Sieges 2022 Türkiye Kupası, dünya çapında milyonlarca oyuncuya teslim edilen ve 26 Şubat’ta Büyük Final’de sona erecek olan Ubisoft FPS tarzı bir oyundur. Nottoohard, Istanbul Wildcats ve Feds ekiplerinin 100.000 TL’lik ödül havuzundan en büyük pay için yarıştığı Büyük Final, Reembey’in sunumuyla birlikte NVIDIA Geforce Twitch kanalında canlı yayınlandı.

Rainbow Six: Siege Türkiye Kupası mücadelesinin sonu

Rainbow Six: Siege 2022 Türkiye Kupası, birçok Türk oyuncu tarafından oynanacak ve 26 Şubat Cumartesi günü sahiplenilerini bulacak. Ocak ayında NVIDIA ve Ubisoft ortaklığıyla başlayan 214 takımın kayıtlı olduğu Rainbow Six Seasie Türkiye Kupası, beş haftalık açık eleme turunda ilk 16’yı belirledi.

Şubat 1213 Çifte Eleme Playoffları maçında Nottoohard, Federaller ve Istanbul Wildcats takımları ilk üç sırayı alarak Büyük Final’e kaldı. Türkiye’nin en iyi Rainbow Six Siege takımını belirleyecek olan Büyük Final, 26 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da NVIDIA GeForce Twitch kanalında, tecrübeli Rainbow Six oyuncusu Emre “Reembey”den “Bekmezci” tarafından sunuldu.

Rainbow Six: Ubisoft tarafından geliştirilen Siege, dünyanın en iddialı e-spor oyunlarından biri. 2022 yılında bölgesel faaliyetlerini genişletmeyi planlayan şirket, bu etkinlikten sonra Türkiye’deki varlığını sürdürmeyi planlıyor ve bu ikinci kez gerçekleştirilecek.

NVIDIA Reflex teknolojisi, yalnızca rekabetçi oyunlardan hoşlanan oyunculara değil, aynı zamanda özel turnuvalara katılan oyunculara da önemli faydalar sağlar. Rainbow Six Siege liderliğindeki en iyi 10 rekabetçi atıcıdan yedisi NVIDIA Reflex’i destekliyor. Bu, oyuncuların maksimum oyun için sistem gecikmesini azaltmasını sağlar. NVIDIA Reflex, RTX30 serisinde de desteklenir.

Rainbow Six Siege, Steam’de kendi rekorunu kırdı!

NVIDIA Reflex, rakip oyunlar için sistem gecikmesini optimize eder ve ölçer. Reflex ile oyun hızlı ve duyarlıdır ve oyuncuları rekabette bir adım önde tutar. Günümüz oyunlarında 60 FPS artık yeterli değil ve rekabet edebilmek için en az 144 FPS’ye ihtiyacınız var gibi görünüyor. Özellikle Rainbow Six: Siege gibi FPS oyunlarında yüksek hızlı ekran kartlarının yüksek kare hızı, rakibinizi daha hızlı görmenizi sağlayarak rakibinize çarpma şansınızı artırır. Dolayısıyla 144 FPS’nin üzerindeki kare hızlarında oynayan
oyuncu, rekabete 60 FPS’de oynayan oyuncuların bir adım önünde başlayacak.

NVIDIA, Rainbow Six: Siege ile 144 FPS elde etmek için RTX grafik kartı modelini önerir. Şirket ayrıca “Yüksek FPS Oyunu Zafere Götürüyor” başlıklı bir çalışma yayınladı. Rainbow Six: Siege Türkiye Kupası Finali canlı yayını 26 Şubat Cumartesi günü son buldu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir