Rainbow Six Siege, Steam'de kendi rekorunu kırdı! - Haberler - indir.com

Rainbow Six Siege, Steam'de kendi rekorunu kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-24 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler yapım FPS oyunlarından olan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, 22 Şubat tarihinde Steam platformunda kendi rekorunu kırmayı başardı. Öyle ki o gün içerisinde anlık olarak 178.419 oyuncuya erişti ve kendi rekorunu kırmayı başarmış oldu. Oyuncu sayısında yaşanan bu artışın ana sebebi olarak ise yakında oyuna gelecek olan 5.sezon olması düşünülüyor. Ubisoft’un başarılı yapımlarından olan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, piyasada bulunan FPS oyunları arasında en başarılı isimlerden birisi olarak bulunuyor. Oyun öyleki 2015’in aralık ayında piyasaya sürüldüğünden beri sürekli güncellenerek popülerliğini ve canlılığını korumaya devam ediyor. Bu noktada ise geçtiğimiz aylarda 50 milyon oyuncu barajını aşmıştı. Şimdi ise Steam’de bir rekoru geride bıraktı.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’den oyuncu rekoru geldi

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, haftasonu boyunca ücretsiz!Tom Clancy's Rainbow Six Siege, haftasonu boyunca ücretsiz!

22 Şubat’ta yaşanan bu yükseliş ile beraber Steam üzerinde 178.419 oyuncu tarafından aynı anda oynandı. Söz konusu bu oyun Ubisoft’un kendi başlatıcısı ve Epic Games Store üzerinden oynanabiliyor. Bu kapsamda Steam Charts tarafından paylaşılan bu veriler sadece oyunun Steam üzerinden oynanan kullanıcı sayısını baz alıyor. Popüler FPS oyunu şuan için güncel olarak Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarında 55 milyondan fazla kayıtlı oyuncusu bulunuyor. Steam’da yakalanan bu başarı ile beraber Mart 2018’deki rekoru egale edilmiş oldu. Operation Chimera kapsamında 2018’de oyun anlık 176.208 oyuncu tarafından oynanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Six Invitational 2020 turnuvası esnasında oyunun 5.yıl güncellemesi Ubisoft tarafından duyuruldu ve güncellemenin ilk sezona ait Operation Void Edge’i 17 Şubat tarihinde test sunucularına eklendi. Şuan için test sunucularında aktif olan bu güncelleme önümüzdeki Mart ayı içerisinde oyuna dahil edilecek. Bakalım oyuncular tarafından popüler olarak oynanmaya devam eden bu yapımda ne gibi başarılar gerçekleşecek göreceğiz.


Rainbow Six Siege'e nefret söylemlerine karşılık olarak otomatik ban sistemi getirildiRainbow Six Siege'e nefret söylemlerine karşılık olarak otomatik ban sistemi getirildi
Rainbow Six Quarantine Betası BaşladıRainbow Six Quarantine Betası Başladı

PAYLAŞ