Vivo X Fold 3 lansmanında Vivo TWS 4 ve Vivo TWS 4 Hi-Fi kulaklıklarını da tanıttı. İşte yeni kablosuz kulaklıklarının özellikleri.

Vivo, geçtiğimiz günlerde Qualcomm’un tanıttığı S3 Gen 3 ses platformuyla desteklediği Vivo TWS 4 sürümlerini resmen tanıttı. 2022 yılında piyasaya sunulan Vivo TWS 3 modellerinin yeni sürümleri olan Vivo TWS 4 serisi, özellikleri ve donanımlarıyla dikkat çekici performans kapasitesine sahip.

Vivo TWS 4 Özellikleri Neler?

Vivo TWS 4, Qualcomm’un S3 Gen 2 ses platformuna sahipken, TWS 4 Hi-Fi yakın zamanda tanıtılan ve gelişmiş ses performansı vaat eden S3 Gen 3 ses platformuyla destekleniyor. Bu nedenle yeni modelin sunacağı performans ve gerçekleştirecek testler Qualcomm’un yeni modelinde yarattığı farkları da ortaya çıkacak. Her iki model de temelde aynı özelliklere sahip olsa da özellikle ses platformu işlemcisiyle fark yaratıyor. Buna karşın iki model de 55dB aktif gürültü engelleme özelliği ve 45 saate kadar kullanım sunan pil ömrüyle dikkat çekecek Vivo TWS 4 serisi, önceki nesillere göre çok daha iyi ses kalitesi sunacak.

Qualcomm S3 Gen 3 Destekli Vivo TWS 4 ve TWS 4 Hi-Fi Tanıtıldı
Qualcomm S3 Gen 3 Destekli Vivo TWS 4 ve TWS 4 Hi-Fi Tanıtıldı

Yeni modelde Bluetooth 5.4 sürümü kullanılacak. Seramik akustik diyagramlara sahip olacak yeni modelde 1.2 Mbps hızında yüksek kaliteli aptX kayıpsız ses kodlaması var. TWS 4 Hi-Fi ise farklı olarak yapay zeka ile geliştirilmiş arama gürültüsü engelleme ve 44 ms düşük gecikme süresi öne çıkıyor.  Kulaklıkların dikkate değer bir özelliği ise dört farklı uzamsal ses moduyla 3D dinleme deneyimi desteği. Kullanıcıların çok daha iyi bir deneyim elde etmesini hedefleyen Vivo, yeni sürümleriyle beklentileri karşılayan bir performans sunabilir.

Vivo TWS 4 Fiyatları

TWS 4 serisi kulaklıklar için lansmanla birlikte fiyatları açıklandı. TWS 4 koyu mavi ve beyaz, TWS 4 Hi-Fi ise ultimate mavi ve beyaz renklerle piyasada yer alacak. yeni modeller için fiyatlandırma ise versiyonlara göre sırasıyla 55 ve 69 dolar. Yeni modellerin hangi ülke ve pazarlarda yer alacağı ise henüz açıklanmadı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir