İşte PUBG’nin PUBG Mobile’dan sonra çıkan ikinci mobil versiyonu olan PUBG New State hakkında bilmeniz gerekenler.

Mart 2017’de Erken Erişim’de yayınlanan PlayerUnknown’s Battleground (PUBG), Battle Royale türünün geleceğini muhtemelen beklenmedik bir şekilde şekillendirdi. Oyunun popülaritesinin ardından PUBG Mobile’ın mobil versiyonu yayınlanarak PUBG’den çok daha fazla izleyiciye ulaştı. 11 Kasım 2021’de ikinci mobil oyun PUBG: New State oyuncuların karşısına çıktı.

1- PUBG New Satate nedir?

PUBG: New State, PUBG’nin ikinci mobil uyarlamasıdır. Temel olarak PUBG’nin izinden giden bir oyunda tüm oyuncular aynı haritaya atlıyor, çokça yağmalıyor, en iyi silah ve teçhizatı topluyor, diğer oyuncuları alt ediyor ve soyadı oluyor. Tek başına ve takım halinde oynanabilen bu maçların dışında oyunda takım ölüm oyunu seçeneği de bulunuyor.

2 – PUBG: NewState ve PUBG Mobile arasındaki fark nedir?

PUBG Mobile’ı ilk gördüğünüz zamankiyle tamamen aynı olan ve görüntüleri kabaca tanımladığınız oyunlar arasındaki fark nedir? Her şeyden önce PUBG’nin bir sonraki teması New State. Oyunun tarihi 2051 ve buna paralel olarak oyun Troi ve Erangel 2051 haritalarını içeriyor. Ayrıca gelecek temaların bir parçası olarak PUBG Mobile’a göre daha fazla teknik donanım kullanılabilir. İşte bazı yenilik örnekleri;

Oyun sırasında toplanan drone kredileri sayesinde drone mağazasında silah, cephane, ekipman ve daha fazlasını satın alabilirsiniz. PUBG Mobile silahları oyunculara geliştirilmiş bir formda sunulacak. Green Flare Gun sayesinde oyun sırasında ölen takım arkadaşlarından biri savaşa geri getirildi.

PUBG: Mobile mi PUBG: New State mi daha iyi?

İlginç detaylardan biri de düşmüş bir oyuncuyu düşman da olsa çıkartıp takımınıza ekleyebilirsiniz. Oyunun ana haritası olan Troy’daki tramvay, harita üzerinde yerlerin daha hızlı değiştirilmesi için alternatif bir çözüm olarak sunuluyor. Son olarak, keşif uçağı ve drone mağazalarından satın alınabilen açılabilir kalkanlar gibi yeni donanımlar oyunun gidişatını önemli ölçüde değiştirebilir.

3- PUBG: New State için sistem gereksinimleri nelerdir?

PUBG: New State, ayarlara bağlı olarak farklı görsel nitelikler sunuyor ancak sistem gereksinimleri açısından PUBG Mobile ile benzerlik gösteriyor. Oyun oynamak isteyen bir kişinin sahip olması gereken minimum sistem bileşenleri şunlardır:

PUBG: New State Android sistem gereksinimleri

Android 6.0 ve üzeri işletim sistemi
2 GB bellek

1.4 GB disk alanı

PUBG: New State iOS sistem gereksinimleri

iOS 13 ve üzeri işletim sistemi
2 GB bellek
1
.5 GB disk alanı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir