PUBG: New State, bugün yayınlanacak olan Şubat güncellemesi ile yeni bir moda kavuştu.

Ayrıca oyuna birçok yeni içerik eklendi. Popüler oyun PUBG: New State’in Şubat güncellemesi bugün geldi. Üç yeni silaha sahip yeni Ölüm Maçı modu, iki silah özelleştirmesi, işlevler arası bir etkileşimli ve bir hediye sistemi de dahil olmak üzere birçok içerik getirdi. Sadece bu değil, hata düzeltmeleri ve performans optimizasyonu da yapıya dahil edildi.

PUBG: New State yeni mod

Bugünkü güncellemeye yapılan en belirgin ekleme, Round Deathmatch adlı 4v4 ölüm maçı moduydu. Yeni arena haritasında iki takım birbiriyle yarışacak. Ayrıca, 7 oyunun 4’ünde kazanan ilk takım tüm oyunu kazanır. PUBG: NewState çok fazla içerik aldı Yeni Deathmatch’e ek olarak, Team Deathmatch çeşitli iyileştirmelerden geçti.

PUBG New State’te başlamadan önce bilmeniz gerekenler

Geliştirme ekibi, daha fazla alan sağlamak için istasyonu yeniden haritalandırdı. Ayrıca Team Deathmatch kullanıcı arayüzü yeniden tasarlandı. MP5K, Crossbow ve DSR1 gibi yeni silahlar yapıya eklendi. Coop, 3 adede kadar takım arkadaşının takım arkadaşlarını canlandırmasına izin veren yeni bir diriliş sistemi tanıttı.

Bugünkü Survivor Pass Vol.4’te oyuncular kostümler ve karakter görünümleri kazanmak için hikaye görevlerine katılacaklar. Ayrıca Premium Pass ödemiş olanlara daha da fazla avantaj sağlanacak. Tüm bu içerikle, hala yapılacak işler var, örneğin:

Düşman işaretlemesi iyileştirildi, yinelenen öğeleri düzeltmek için iyileştirilmiş QoL ve optimize edildi. Sonuçta, PUBG: New State bir yaşından küçük. Bu nedenle, iyileştirmeler bir süre daha devam edecek. Yine de oyuncular Crafton’un bu konu üzerinde çalışmasından memnun.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir