Son dönemlerin en popüler oyunlarından olan PUGB Mobile’ın merakla beklenen Erangel 2.0 güncellemesi hakkında yeni detayları netleşiyor. Geçtiğimiz senenin Ağustos ayından beri beklenen yeni güncellemeyle ilgili yeni bir video sızdırıldı. Sızdırılan videoda Erangel haritasının yenilenen konumları işaretli olarak gösteriliyor.

Bildiğiniz üzere PUGB geliştiricileri uzun bir süredir Erangel 2.0 güncellemesi üzerinde çalışıyor. İlerleyen zamanlarda oyunseverlerle buluşması beklenen harita güncellemesiyle ilgili bir video yayınlayan Mr. Ghost Gaming, bir sonraki Çin Beta sürümündeki yenilenen haritayı gözler önüne serdi. 

PUGB tutkunlarında heyecan yaratacak videoda aynı zamanda Karakin haritasının neye benzediğini gösteren bir videoda bulunuyor. Buda Tencent Games’in Karakin haritasını yakın zamanda yayınlayacağı anlamına geliyor. 

Güncellemenin beta sürümünün hazır olduğu da gelen bilgiler arasında. Beta sürümünün yakın zamanda Çin’de yayınlanacağı bilinse de henüz tarih kesinleşmiş değil. Videoya göre Erangel 2.0 haritası üç farklı adaya bölünmüş durumda ve köprünün de yenilendiği görülüyor. 

PUGB’ye farklı yetenek sınıfları gelecek! 

PUGB Mobile’ın yeni güncellemesi hakkında gelen tek sızıntı harita değil. Gelen haberlere göre oyun geliştiricileri oyunun içerisine farklı sınıflar ve yeteneklerde ekleyecek. Yeni Erangel 2.0’ın bir parçası gibi görünen haritaya yenilenen bölgeler bayraklarla işaretlenmiş. Ancak bu bayraklar farklı sınıfları ya da grupları da gösteriyor olabilir. Oyuna en büyük rakibi Call of Duty Mobile’daki gibi yetenek sınıfları ekleyeceği düşünülen PUGB Mobile’ın bu özelliği hakkında Tencent Games’in henüz bir açıklama yapmadığını belirtmekte de fayda var. Ancak her iki oyununda aynı firma tarafından yapıldığı düşünüldüğünde bu durum pek de şaşırtıcı değil. 

Pubg Mobile’a yeni oyun modu ekleniyor

Video dikkatli izlendiğinde sınıflardan birinin Call of Duty Mobile’daki Ninja sınıfına benzediğini söyleyebiliriz. Ayrıca burada kalkan tutan bir karakter de bulunmakta. Bu karakterin yanında da şifacı gibi karakterlerin yar aldığı görülüyor. Tabi tüm bunların birer varsayım olduğunu yeniden hatırlatalım. Call of Duty Mobile ve PUGB Mobile oyunlarının güncellemelerle zamanla daha çok birbirine benzediği ve yaratıcı firmaları göz önünde bulundurulduğunda bu durum şimdilik beklentilerin bu yönde tutulmasında şimdilik herhangi bir engel olmasa da, tüm bu varsayımların gerçekliğini görmek için oyunun Beta sürmünün yayınlanmasını beklememiz gerekecek. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir