PUBG Mobil rank sistemi hakkında daha fazla bilgi edinin ve en üst sıralara hızla ulaşın.

PUBG mobil oyununun piyasaya sürülmesinden bu yana, oyuncu tabanı her geçen gün büyüdü. Bu yazımızda yüksek oyuncu kitlesine ulaşmış PUBG mobil oyunlarının sıralama sistemini inceleyeceğiz. Sekiz farklı seviyeden oluşan PUBG Mobil Sıralama Sistemi, oyuncuların oyundan daha fazla keyif almalarını ve birbirleriyle rekabet etmelerini sağlıyor.

Oyuncuların rütbeleri yükseldikçe daha zor rakiplerle ve daha zorlu oyunlarla karşı karşıya kalırlar. Oyunu canlı tutan bu sıralama sisteminin aşamalarını inceleyin ve her aşamada kullanmanız gereken taktikleri size gösterelim.

PUBG Mobil Sıralama Sistemi

PUBG Mobile, oyuncuların rekabetçi oyunlar oynamasına ve sıralamalarını yükseltmesine olanak tanır. Rütbenizi yükseltmek için oyunu kazanmanız ve başarılı olmanız gerekir. Oyuncular, her oyunun sonunda, oyunun performansına ve sıralamasına göre sıralama puanları alırlar. Her sezon, bu sıralama puanları sıralanır ve oyuncunun sıralamasına göre büyük ödüller verilir. Rütbe ne kadar yüksek olursa, aldığınız ödüllerin değeri de o kadar yüksek olur.

PUBG: Mobile mi PUBG: New State mi daha iyi?

PUBG Mobile Rank Sistemi Puanları

Bronz: 1200-1699
Gümüş: 1700 – 2199
Altın: 2200- 2699
Platin: 2700-3199
Elmas: 3200-3699
Taç: 3700-4199
As: İlk 500 oyuncu As rütbesine ulaşacak (Günlük 00:00’da sıralama sıfırlanıyor)
Fatih: İlk 500 oyuncu Fatih rütbesine ulaşacak (Günlük 00:00’da sıralama sıfırlanıyor)

Bronz 1200 1699

Bronz rütbe, ilk oyunu tamamladıktan sonra oyuncuya verilen rütbedir. Bronze V’den Bronze I’e kadar 5 farklı seviye vardır. Bronz oyuncular genellikle yeni başlayanlardır. Bu oyunlarda genellikle oyunu ve sistemi bu oyunculara tanıtmak için birçok bot bulunur. Bu aşamadaysanız, oyunun nasıl çalıştığını yavaş yavaş öğrenin.

Gümüş: 1700 2199

Bu rütbe Bronz I’den sonra gelir. Silver V’den Silver I’e kadar 5 farklı seviye vardır. Oyuncular birkaç dereceli maç oynadıktan sonra bu rütbeye ulaşabilirler. Gümüş bir rütbeye sahip olsanız bile, oyunda mevcut olan bazı botları görebilirsiniz. Bronz seviye gibi silahları öğrenmeye devam edin.

Altın: 2200 2699

Bu rütbe Gümüş I’den sonra gelir. Gold V’den Gold I’e kadar 5 farklı seviye vardır. Bu seviyedeki oyuncular, kapsamlı oyun deneyimine ve oyunun temelleri hakkında bilgi sahibidir. Bu aşamada botların sayısı giderek azalacak ve gerçek oyuncuyla yüzleşmeye başlayacaksınız. Bu seviyede oyunun sesine ve konumuna dikkat etmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Silahın sesini tanımanız ve rakibinizin sahip olduğu silahı bilmeniz gerekir.

Platin: 2700 3199

Bu rütbe Altın I’den sonra gelir. Platinum V’den Platinum I’e kadar 5 farklı seviye vardır. Bu rütbedeki oyuncular çok deneyimlidir ve oyunda botlarla daha az karşılaşacaklardır. Bu aşamada her zaman çevrenizi kontrol etmeli ve çimlere daha yakından bakmalısınız. Bölgeye yavaşça hareket etmeye çalışın. Bu aşamada yapmanız gereken tek şey bazı silahlarda ustalaşmak ve sürekli onlarla oynamak.

Elmas: 3200 3699

Bu sıralama Platin I’den sonra gelir. Diamond V’den Diamond I’e kadar 5 farklı seviye var. Bu sıralamadaki oyun seviyesi, diğer alt sıralamalara göre kademeli olarak iyileşir. Bu aşamada, belirli bir konuda uzmanlaşmanız gerekir. Bu seviyede daha çok oyun mekaniği kullanmanız gerekiyor. El bombası, sis ve yıldırım gibi eklentileri oyununuza entegre edin.

Taç: 3700 4199

Bu rütbe Elmas I’den sonra gelir. Crown V’den Crown I’e kadar 5 farklı katman var. Bu seviye çok yetenekli oyunculardan oluşur. Bu rütbenin oyuncuları çok rekabetçidir ve oyuncuların daha üst sıralarda yer almak için pratik yapmaları gerekir. Bir oyuncuyu öldürmek gerçekten zor, bu yüzden bu rütbeye ulaşmak biraz zaman alabilir. Burada sabırlı olmanız ve oyunun nasıl çalıştığını derinlemesine anlamanız ve oyunda risk almaya başlamanız gerekiyor. Oyun içi airdrop gibi nadir silah kutularına ulaşarak en güçlü silahları elde edebilirsiniz.

Ace: Fatihlere göre en iyi 500 oyuncu

Bu rütbe Crown I’den sonra gelir. Diğer rütbeler gibi 5 kademe yoktur. Bu yetenek grubundaki oyuncular çok yetenekli. Bu rütbe, eşyayı akıllıca kullanmayı bilen oyunculardan oluşur. Bu rütbenin oyuncuları çeşitli yeteneklere sahiptir. Bazıları çok iyi silahlar kullanırken, bazıları çok iyi pozisyonlarda. Bu nedenle, tüm bu sıralamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Fatih: En iyi 500 oyuncu

Fatih Sıralaması, PUBG Mobile’da en üst seviyedir. Her bölgedeki en iyi 500 kişiye Fatih Rozeti verilecek. PUBG Mobile’ın çeşitli oyun modları vardır. Değerlendirme her oyun modu için farklıdır. Bu nedenle, bir oyun modunda bir Fatih Rütbesine ulaşmak, başka bir modda Fatih olacağınız anlamına gelmez. Tüm modlarda Fatih rütbesine ulaşın ve gücünüzü gösterin!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir