Warframe’in uzak yıldızlar arasındaki geleceğin eşsiz savaşçılarını içeren içerikleri bu ay içerisinde PUBG MOBILE’a geliyor.

Dünyanın en popüler mobil oyunları arasında yer alan PUBG MOBILE, MMO (Massive Multiplayer Online – Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi) oyunu olan Warframe ile olağanüstü ortamını Erangel’e getirmek adına içerik anlaşmasını gerçekleştirdiği de belirtildi. 

10 Mart tarihinden başlayıp 19 Nisan tarihine kadar devam edecek olan etkinlik boyunca oyuncular, özel görevleri ve etkinlikleri tamamlayarak Warframe temalı kostümler ile eşyalara sahip olacak. Yakın zaman içerisinde çok daha fazla içerik de sunulacak. Digital Extremes tarafından geliştirilen ve dağıtımı gerçekleşen Warframe, dört acımasız kötülük grubunu güneş sisteminden silmek adına, dondurulduğunda kapsüllerden çıkarılan Ninja, benzeri kadim savaşçılar olan Tenno, ırkını konu ediniyor. Efsanevi Warframe zırhının usta isimleri olarak yalnızca Tenno, galaksiler arası güçlü birliklerin üstesinden gelebilecek olan güç, yetenek ve silahlara da sahiptir. 

Deconstructor of Fun ilk kez Türkiye’ye geliyor

Oyuncular, 10-23 Mart tarihleri arasında özel etkinlik süresince sırasıyla mücadelelerini tamamlayarak kendilerini Tenno’nun yeteneklerine benzer kostümleri alabilecekler. Yakın zaman içerisinde gelecek olan 1.9 Versiyon Güncellemesi’nin bir parçası olarak özel kostümler ve ek etkinlikler de oyunda yerini alacak. PUBG MOBILE sık sık, oyuncularının yeni ve sürükleyici bir şekilde etkileşim içerisinde olması ve eğlenmesi için oyun, müzik ve çok daha fazla kategoriden ezber bozan iş birliklerine imza atmaya hızla devam ediyor. Bu iş birliği, yalnızca iki başarılı çevrimiçi multiplayer oyununu bir araya getirmekle kalmıyor, aynı zamanda Warframe’in eşsiz tasarım ve temellerini her zaman ikonik olan PUBG MOBILE savaş alanına dahil ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir