PUBG Mobile bazı kullanıcılarda internet sorunu yayınladığı gibi PUBG Mobile internet error sorunu yaşayabilmektedir. Peki, PUBG Mobile Internet Error sorunu nasıl çözülür?

PUBG, oyun dünyasına büyük bir yenilik getirdiği gibi oyuncular zaman zaman teknik sorunlarla karşı karşıya kalabiliyor. Yaşanan teknik sorunlar arasında en çok görülenlerden birisi olan PUBG Mobile internet error sorunu olduğu gibi bu sorun alıyorsanız aşağıda yer alan çözümleri deneyebilirsiniz.

1 1549695058

PUBG Mobile internet error sorunu nedir?

İnternet sorunu, adından anlaşılacağı gibi internetten kaynaklandığından dolayı kullanıcıların bu tür durumlarda yapması gereken ilk işlem, interneti kontrol etmektir. Kapatıp açmanız ya da cihazınızı yeniden başlatmanız bu konuda çözüm olabilir.

Bu sorun özellikle hücresel verinin kullanıldığı durumlarda yaşanmaktadır. Bu nedenle de hücresel veri kullanmanız gerektiği zamanlarda 4.5G gibi daha hızlı bir internete geçiş yapabilirsiniz.

Eğer tüm bunlar bir çözüm getirmiyorsa, DNS kullanabilirsiniz. Google DNS veya Open DNS ayarlarını cihazınızda ayarlayarak mevcut sorunun giderilip giderilmediğini kontrol edebilirsiniz.

Google DNS için 8.8.8.8 ve 8.8.4.4

OpenDNS için 208.67.222.123 ve 208.67.220.123

iOS’ta DNS nasıl değiştirilir?

iOS işletim sisteminde DNS değiştirmek adına takip etmeniz gereken adımlar şöyle;

Settings> WiFi> Bağlı bulunan ağ> Configure DNS> Manual> Add Server

Android’de DNS nasıl değiştirilir?

Android’de DNS değiştirmek içini se aşağıdaki adımları takip edin.

Settings> WiFi & Network> bağlı olunan ağ> Modify Network> Advanced Options > DHCP‘yi Static ile değiştirin> Alt kısımdaki DNS bölümünden yeni DNS bilgilerini girin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir