Yılın son günlerinin gelmesi ve elbette ki yılbaşının yaklaşması ile beraber oyun geliştiricilerinden oyuncuları sevindirecek sürprizler de gelmeye başladı. Bu sürprizlerin en heyecanlandıranı ise Apple’dan PUBG Mobile severlere geldi. Apple, PUBG Mobile oyuncularına özel bedava kostüm fırsatı sunuyor. PUBG Mobile’ın yanı sıra Apple’dan başka hangi oyunlarda sürpriz yapılacak derseniz yazımıza göz atabilirsiniz. 

PUBG’ye gelen bedava kostüm sürprizi heyecanlandırdı

Apple’ın PUBG Mobile oyuncuları için sunduğu bedava kostüm sürprizi oyunları sevindirdi. Bunun yanı sıra toplam 6 oyun için hediye dağıtacağının bilgisini veren Apple, bu uygulamanın özellikle Avustralya’da ve Yeni Zelenda’da bulunan oyuncular için başlatıldığını dile getirdi. Bugün itibariye başlatılan hediye dağıtımı ve indirimli satış işlemleri 29 Aralık 2019 tarihine yani ayın sonuna kadar devam edecek. 

2 1577178565

Apple tarafından duyurulan bu etkinlik, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan oyuncular için de bir süre sonra geçerli olacak. Söz konusu bu etkinlik kapsamında Fortnite, Candy Crush Saga, Minecraft, Homescapes ve Clash of Clans oyunları içinde geçerli olacak. Oyunlarda yer alan bazı içeriklerin ücretsiz bir şekilde sunulacağını açıklayan Apple, bazı içeriklerin ise ücretli ek malzemeler kategorisinde yer alacağının altını çizdi. Oyunların ücretli olan içerikleri, Noel ve yılbaşı teması üzerine tasarlandı. Bu kampanyanın yanı sıra aynı zamanda teknoloji lideri Apple, Looney Tunes World of Mayhem ve Canvas adlı çeşitli indirimler daha yaptı. İndirim yapılan oyunlar halihazırda popülerliği oldukça yüksek olan ve oyuncular tarafından sevilerek oynanan oyunlardır. Apple bu oyunlar üzerinde yıl sonuna yaklaşırken bu şekilde eğlenceli indirimler ve hediyeler sunması oyunun hayranlarını sevindir. Halihazırda gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan söz konusu oyunlar bu hediyeler ile beraber daha eğlenceli bir boyut kazanıyor. Oyuncular hediyelerin tadını çıkarmak için daha fazla beklemelerine gerek yoktur. 

Fortnite: Özel bir tatil kıyafeti paketi
PUBG: Sürpriz sandıklar ve sınırlı sayıda olan Santa kostümü
Candy Crush Saga: Etkisi normalden iki kat daha uzun süren ekstra özel ürünler
Minecraft: 1 adet ücretsiz kostüm ve 1 adet ücretsiz harita (dünya)
Homescapes: 1 adet altın ve eşya paketi (ücretsiz)
Clash of Clans: Sınırlı sayıda olan Noel paketi ve 5 kat daha fazla hediye paketi kazanma şansı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 replies on “PUBG Mobile bedava kostüm müjdesi oyuncuları sevindirdi”

  • Erdoğan kandis
    16 Ocak 2022 at 22:16

    Çok iyi uc mi kolaylıkla aldım

  • Melek
    31 Mayıs 2022 at 09:50

    Lütfen bana maskara full verin hesabımda inanın gram bir şey yok Allah yukarda biliyor lütfen😔