PUBG Mobile’da gerçek para harcamadan UC kazanmak isteyenlerin kullandığı uygulama UC Kazan, yeni bir programla geri döndü.

İlk uygulaması bir milyondan fazla indirilen geliştiriciler, size daha fazla coin kazanma fırsatı veren PubCode PRO’yu piyasaya sürdü. Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG Mobile, oyunculara karakterlerini ve silahlarını ihtiyaçlarına göre özelleştirme imkanı sunuyor.

Pubg Battlegrounds 16.2 güncellemesi yayınlandı

Ancak, bu özelleştirme seçeneklerinin çoğu, gerçek parayla satın alınabilen oyun içi UC para birimiyle kullanılabilir. Bu, gerçek para harcamak istemeyen oyuncuların hayatlarını kurtaran bir uygulamadır.

PUBG Mobile oyuncularının uzun süre gerçek para harcamadan UC kazanmasını sağlayan UC Win uygulamasının geliştiricileri, UC Pubcode Pro – UC Win almak için yeni uygulamasını yayınladı. Bir önceki uygulaması 1 milyonun üzerinde indirilen yeni UC Earn uygulaması, UC ödüllerini aynı çalışma mantığıyla oyunculara dağıtıyor.

PubCode PRO’da ücretsiz bir UC nasıl edinilir?

Cihazınızda PubCode PRO uygulamasını kullanmaya başlarsınız saatlik yem toplayın ve paraları toplamanız gerekiyor. Daha sonra kazandığınız jetonları kullanarak jeton sayınıza göre istediğiniz kadar UC talep edebilirsiniz. Uygulamada örneğin 490 jeton için 28 UC, 690 jeton için 55 UC ve 790 jeton için 60 UC sipariş edebilirsiniz. Kazandığınız paralarla talep ettiğiniz

UC, PUBG oyuncunuzun adını yazarak talebinizden sonra en geç 1 gün içinde hesabınıza aktarılır. Uygulamadaki saatlik bonuslardan daha hızlı jeton kazanmak istiyorsanız jeton çarkını döndürebilir, reklamları görebilir veya size verilen görevleri gerçekleştirebilirsiniz.

PubCode PRO güvenli mi?

PubCode PRO, oyuna girerken kullandığınız e-posta adresinizi veya şifrenizi asla sizden istemez. Bu nedenle uygulama, PUBG hesabınızı çalma riski taşımamaktadır. Kazandığınız para birimini UC’ye dönüştürürken sadece oyuncu adınızı girmeniz yeterlidir. Uygulama basit arayüzü ve güvenilir kullanımı ile daha çok UC kazanmanız için tasarlanmıştır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One reply on “PubCode PRO nedir?”

  • Özde
    20 Mayıs 2023 at 13:42

    Para alıyor mu faturaya vs yansıyor mu