Oyun dünyasında heyecanla beklenen PS5 Pro ve yeni Nintendo Switch sürümleri hakkında son iddialar, oyuncuları heyecanlandırıyor. İddialara göre, konsol üreticileri yeni versiyonlarını çok yakında duyurabilirler.

Son sızıntılar, PS5 Pro ve Nintendo Switch konsollarının yeni versiyonlarının geliştirilme çalışmalarının hızlandığını gösteriyor. Ancak, herhangi bir resmi duyuru yapılmamış olsa da, oyun dünyasının güvenilir kaynaklarına göre, her iki konsol da yakın zamanda piyasaya sürülebilir.

Nintendo Switch'in en iyi 10 oyunu

Nintendo Switch Yeni Versiyonu Pokémon Scarlet ve Violet Ek Paketleriyle Beraber Gelebilir

Nintendo Switch hayranları için sevindirici bir gelişme var. Yeni Nintendo Switch sürümü, iddialara göre, Pokémon Scarlet ve Pokémon Violet ek paketleriyle birlikte piyasaya sürülebilir. Bu oyunların 2023 sonbahar-kış aylarında çıkması bekleniyor.

PS5 Pro’nun Oyunculara Sunulma Tarihi Henüz Belli Değil

PS5 Pro hakkında daha önce yapılan bir iddia, konsolun 2024 yılında oyunculara sunulacağı şeklindeydi. Ancak, yeni sızıntıların detayları henüz kesinleşmediği için, PS5 Pro’nun oyunculara sunulma tarihi hakkında kesin bir bilgi vermek mümkün değil.

PS5

Konsol Üreticileri Yeni Versiyonlarıyla Oyuncuları Sevindirecek

Nintendo, yeni nesil grafiklere sahip oyunların geliştirilmesini engelleyen altı yaşındaki el konsolu için bir süredir yeni bir Switch geliştiriyor. Ayrıca, batarya ömrü konusunda da artan şikayetler var. Ancak, yeni sürümün Legend of Zelda, Super Mario ve Splatoon gibi popüler oyunların yeni sürümleriyle birlikte piyasaya sürüleceği biliniyor.

PS5 Pro, 2020’nin kasım ayında, küresel pandeminin ortasında duyurulmuştu ve tedarik zinciri sorunu yaşayan diğer ürünlerle aynı kervana katılmıştı. Ancak, Sony’nin açıklamasına göre, Asya ve Japonya’daki stok sorunu 2023’te çözüldü. Bu da, PS5 Pro’nun piyasaya sürülmesi için uygun bir zaman olabileceğini gösteriyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir