Fransız web sitesi Dealabs, yakın zamanda Sony’nin abonelik hizmetinde bir sızıntıyı ortaya çıkardı. Bu nedenle Ocak 2022’deki PS Plus serisinin de güncellenmesi şaşırtıcı değil. İşte PS Plus Ocak 2022 oyunları

29 Kasım’da PlayStation, 2022’nin ilk ayında aboneler için bir sonraki oyunu onayladı. Dolayısıyla Persona 5 Striker (PS4), DIRT 5 (PS4/PS5) ve Deep Rock Galactic (PS4/PS5) var.

PS Plus Ocak 2022 oyunları

Persona 5 Strikers ve DIRT5 gibi yakın zamanda piyasaya sürülen iki oyunu içerdiği için kadro geçen aya göre daha iyi. Ocak PS Plus oyunu, 4 Ocak’tan itibaren hizmet abonelerine sunulacak. O zamana kadar 3 Ocak, Aralık 2021’den itibaren kullanılabilir olmaya devam edecek. Hafıza tazeleme oyunları Mortal Shell (PS4), LEGO DC SuperVillains (PS4), GodFall Challenger Edition (PS4 / PS5) içerir. Oyunu tarayıcınızdan almak kolaydır. PS Store web sitesine gidin, hizmet etkin bir hesapta oturum açın ve Kitaplığa Ekle’yi tıklayın. Hazır! Oyun kütüphaneye kaydedilir. Android ve iOS için PS uygulamasıyla daha da kolay.

Persona 5 Strikers (PS4)

“Phantom Sheaves’e katılın ve Japon şehirlerinde yayılan yolsuzlukla savaşın. Yakın arkadaşlarla yaz tatili, çarpık gerçekler ortaya çıktıkça beklenmedik değişikliklere uğrar. Gerçeği ortaya çıkarın ve ortasında sıkışıp kalanların kalplerini özgür bırakın. “

DEEP ROCK GALACTIC (PS4 / PS5)

” Ölümcül düşmanlar ve değerli kaynaklarla dolu geniş bir mağara Sistemde birlikte kaz, kaz ve keşfet. Savaş. Galaksinin en düşmanca mağara sisteminde hayatta kalmak istiyorsanız, takım arkadaşlarınıza güvenmek zorundasınız! ”

PS Plus yeni Türkiye fiyatları belli oldu

DIRT 5 (PS4 / PS5)

” DIRT 5, efsanevi Codemasters Racing serisinin en iddialı oyunudur. Yeni özellikler ve baş döndürücü aksiyon ile DIRT, beş muhteşem yarış, saf ifade sunuyor ve sınırsız stile büyük ölçüde güveniyor. Son birkaç ay. Örneğin Godfall versiyonu, temelde oyun sonrası içerikli bir demo olduğu için çoğu şikayetin konusuydu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir