Amazon Prime Gaming Türkiye, Mayıs ayının ücretsiz olarak Prime abonelerine sunulacak oyunlarını duyurdu.

Amazon Prime tarafından sunulan ücretsiz Dead Space 2, The Curse of Monkey Island, Out of Line, Mail Mole` Xpress Teslimatı, Cat Quest ve Shattered: Tale of the Forgotten King. Ayrıca, 1 Mayıs’tan itibaren Prime üyeleri, Prime Gaming kanalında Ghostrunner, Ride 4, Monster Truck Championship ve Metal Slug 3 gibi popüler yeni oyunlara sahip olacaklar.

Amazon Prime Gaming’e gelecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Amazon Prime Üyeleri; Ayrıca oyunda ücretsiz oyunlar ve aylık sadece 7,90 TL’ye Prime Gaming içerik, en popüler markaların ürünlerinde günlük tekliflere erişim, Prime Day teklifleri ve indirimleri ve ödüllü filmlere ve TV bölümlerine sınırsız erişim var. Prime Video ile. Birçok faydadan yararlanabilir. Prime Gaming, üyelerine süresiz olarak oynayabilecekleri ücretsiz oyunların yanı sıra, popüler oyunlarda kullanılacak karakter yükseltmeleri, kostümler ve görünümler ve yayıncının kanalına 30 günlük ücretsiz abonelik gibi avantajlar sunar.

Prime Gaming Mayıs ücretsiz oyunlar

  • Dead Space 2 – Isaac Clark rolünde, Unitology’nin Necromorph salgınındaki rolünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarırken The Sprawl istasyonunu ve yer çekimsiz ortamları keşfedin.
  • The Curse of Monkey Island – LucasArts’ın popüler Monkey Island serisinin merakla beklenen üçüncü bölümünde Guybrush Threepwood, hain iblis-korsan LeChuck’a karşı kör bıçağı ve keskin zekâsını almak için geri dönüyor. 
  • Out of Line – San rolünde oynayacağınız büyüleyici bulmacalarla dolu bu özgün, el çizimi 2D macera oyununda, bir zamanlar eviniz olan Fabrika’dan kaçma arayışına gireceksiniz.
  • Mail Mole + ‘Xpress Deliveries – En hızlı teslimat köstebeği Molty ile Carrotland’ı kazmaya başlayın. Yeni arkadaşlar edinerek, koleksiyon eşyaları bularak, bulmacaları çözerek ve daha fazlasını yaparak Molty’nin büyülü dünyasını kurtarmasına yardımcı olun. 
  • Cat Quest – Birçok ödül almış bu aksiyon RPG oyununda, bir kedinin dövüş ve sihir becerileri eşliğinde ganimet toplama yolculuğunda çıkacaksınız.
  • Shattered: Tale of the Forgotten King – Kralın ortadan kaybolmasıyla eski dünya parçalanmaya başlar. Bu karanlık aksiyon RPG oyununun yenilikçi açık dünya platformunda ilerlerken gerçekliği yeniden şekillendirin.

Eğer hala Prime ailesinin bir üyesi değilseniz abonelik ücretinin hala 7.90 TL olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir