Amazon Prime Gaming’te ocak ayında abonelere sunulacak oyunlar sızdırıldı. Yeni oyunlar, oyuncuların çok fazla dikkatini çekmedi.

Amazon Prime Gaming, bulut oyun sisteminin yeni oyuncularından birisi olurken her ay abonelere sunulan oyunlar büyük merak uyandırıyor. Ocak 2022 itibariyle platformda yer alacak 5 oyun ile ilgili yeni bir rapor sızdırıldı. Sızdırılan raporda genel olarak oyunlar iddialı bulunmadı.

Amazon Prime Gaming oyunları sızdırıldı

Amazon Prime Gaming oyun listesi bu sefer Avusturya merkezli internet sitesi PreisJaeger’de yer aldı. Ocak 2022 itibariyle toplam değeri 316 TL olan 5 oyunun oyuncular ile buluşacağı belirtildi. Sızdırılan oyunlarda, Two Point Hospital 125 TL piyasa değeri ile dikkat çekti. Ocak ayı itibariyle Amazon Prime Gaming’de oyuncular ile buluşacak oyunlar ise şöyle olacak;

  • Abandon Ship (40 TL)
  • In other Waters (25 TL)
  • Paper Beast: Folded Edition (27 TL)
  • Two Point Hospital (125 TL)
  • WRC 7 (99 TL)

Piyasaya sunulacak 5 oyun, Amazon Prime Gaming’de ocak ayı boyunca oynanabilecek.  Türkiye’de de desteklenen platformda, oyunlar şu anda basit bulunsa da sistemin 7,90 TL gibi bir abonelik ücretine sahip olduğu da unutulmamalı. Zira şirket tarafından son dönemlerde başlatılan reklam ve kampanyalarda da belirtildiği üzere 7,90 TL’lik abonelik ile birlikte abonelere 30 günlük ücretsiz deneme, ücretsiz oyun ve oyun içi içerikler, sınırsız Prime video yayını gibi seçenekler sunuluyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir