Akıllı cep telefonlara sahip olan kullanıcılar için vazgeçilmez olan en önemli unsurlardan biri de müzik dinlemektir. Milyonlarca kullanıcı sorunsuz müzik dinlemek için çeşitli uygulamalardan faydalanıyor. Android kullanıcıları için her konuda olduğu gibi müzik uygulamaları konusunda da birçok alternatif bulunuyor. Zaman zaman bu alternatifler arasından seçim yapmak oldukça zor bir hal alıyor. Android işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonlar için indirebileceğiniz Poweramp benzeri müzik uygulamalarını sizin için listeledik. 

Akıllı cep telefonlar gelişim gösterdikçe farklı amaçlar doğrultusunda kullanılacak olan uygulamalarda artış gösterdi. Git gide sayıları artan uygulamalardan biri de müzik uygulamalarıdır. Cep telefonlar müzik dinlemek için adeta akla gelen ilk araçlar. Akıllı cihazınızda müzik dinlemek için tercih edebileceğiniz sayısı uygulama bulunuyor. Bu uygulamalar arasından seçim yapmak zaman zaman zorlayıcı olabilir. En popüler müzik uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak için sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. Şunu da belirtmeliyiz ki bazı akıllı cep telefonlarda ön yüklü olarak müzik uygulamaları geliyor. Bu uygulamalardan memnun değilseniz listemizde yer alan diğer alternatifleri değerlendirebilirsiniz. 

En iyi Android müzik oynatıcı uygulamaları

  • Poweramp
  • Pi Müzik Çalar
  • Pulsar Müzik Oynatıcı
  • Musicolet Müzik Çalar
  • AIMP
  • n7player Müzik Çalar
  • Musixmatch Music Lyrics Player
  • MediaMonkey
  • VLC Media Player
  • Phonograph Music Player
  • PlayerPro Music Player

Poweramp

20 1577890285

Max MP tarafından geliştirilen Poweramp müzik dinleme uygulaması 7,2 MB boyutunda olup akıllı cihazınızda sorunsuz bir kullanım sunuyor. Halihazırda gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan Poweramp, uzun zamandır sevilerek kullanılan bir uygulamadır. Google Play Store mağazasının en çok indirilen müzik dinleme uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkan Poweramp, ara yüzü, özelleştirme seçenekleri ve kullanıcı dostu içerikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Uygulamanın aralıksız oynatma özelliği ve şarkılar arasında çapraz geçiş sağlama özelliği ile kullanıcılar diledikleri şarkıları dinleyebiliyorlar. Uygulamayı ücretsiz kullanabildiğiniz gibi aynı zamanda 29 TL ödeyerek Pro sürümünü de kullanabilirsiniz. 

iOS için Poweramp indir

Android için Poweramp indir

Pi Müzik Çalar

21 1577890305

Kullanıcı dostu arayüzü ve özelleştirme seçenekleri ile dikkatleri üzerine toplayan bir diğer müzik dinleme uygulaması da Pi Müzik Çalar. Söz konusu uygulamada Play Store’un en çok indirilen uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Uygulamanın uyku zamanlayıcısı özelliği sayesinde gece müzik dinlerken uyuya kalırsanız müzik belirlediğiniz saat diliminde kapanacaktır. Bu sayede şarjınız tükenmez. Uygulamanın farklı temaları arasından seçim yaparak uygulamadan kendi tercihlerinize göre faydalanabilirsiniz. 

Android için Pi Müzik Çalar indir

Pulsar Müzik Oynatıcı

22 1577890349

Albüm, sanatçı, klasör ve türe göre müzik düzenleme ve oynatma seçeneklerine sahip olan Pulsar Müzik Oynatıcı mobil uygulaması da akıllı cihazınızda kullanabileceğiniz kaliteli uygulamalardan biridir. Özelleştirme seçeneklerine sahip olan Pulsar Müzik Oynatıcı mobil uygulaması müzik zevkinizi kusursuz hale getirmek için çeşitli özellikler ile donatıldı. 

Android için Pulsar Müzik Oynatıcı indir

Musicolet Müzik Çalar

Ücretsiz ve reklamsız olarak kullanabileceğiniz kaliteli müzik dinleme uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkan Musicolet Müzik Çalar ile akıllı cihazınızı bu konu hakkında daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Basit arayüzü ve kullanışlı seçenekleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan Musicolet Müzik Çalar milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen kaliteli bir uygulamadır. 

Android için Musicolet Müzik Çalar indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir