Teknoloji dünyasında yaşanan gelişmeler sayesinde Türkiye’de de ilkler bitmek bilmiyor. Ülkemizde scooter kiralama servisinin ardından şimdi de powerbank kiralama hizmeti başlıyor. İstanbul’un çeşitli alanlarında hizmet veren Porty adlı uygulama ile beraber kullanıcılar artık ihtiyaçları olduğu anda powerbank kiralaması yapabiliyorlar. iOS ve Android işletim sistemin sahip uygulamalar için geliştirilen Porty sistemi, Martı uygulaması ile benzer özelliklere sahiptir. 

İyi monitörü olanlara 10 oyun tavsiyesi

Porty, telefon modellerine bağlı olarak cep telefonların şarjını 20 dakika içerisinde yüzde 50 oranına kadar çıkarıyor. 5.000 mAh kapasiteye sahip olan taşınabilir özellikli şarj cihazlarını kullanıcıların beğenisine sunmasının yanı sıra ürünü alıp farklı konumda yer alan Porty noktalarına da teslim edebilirsiniz. Çok uçlu kablo özelliği sayesinde cihaz Lightning, USB-C ve microUSB bağlantı noktaları için destek sunuyor. Bu özellik ile beraber pek çok teknolojik cihaz, Porty sayesinde kolaylıkla şarj ediliyor. Kullanılan Powerbank herhangi bir Porty mobil şarj etme noktasındaki boş olan bir şarj ünitesine takılarak iade işlemi gerçekleştiriliyor. Kullanıcıların en yakın Porty alanlarını mobil uygulama üzerinden kolaylıkla görebilir. Porty istasyonunda bulunan boş şarj ünitesi sayısı da uygulama içerisinde takip edilebiliyor. 

38 2

Porty hizmetini kullanmak için ödenecek ücret

Alınan Powerbank, 4 gün içerisinde herhangi bir Port istasyonuna iade edilmemesi halinde depozito ücreti olarak 150 TL ödeme yapılması gerekiyor. Aralık ayı içerisinde her gün botunda bir saat ücretsiz olarak kullanılabilen bu servisin normal şartlarda 30 dakika boyunca (ilk açılış) kullanım ücreti 5 TL daha sonrasında ise 30 dakika boyunca kullanım için ise 3 TL ödeme yapılması gerekiyor. Uygulamanın günlük olarak (24 saat geçerli) kullanım ücreti ise 20 TL olarak belirlendi. iOS ve Android platformlarında bulunan uygulamaya sahip olarak verilen hizmetten sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir