Hayatınızda bir kez yüksek yenilemeli monitör kullandıysanız, özellikle bu monitörle oyun oynadıysanız, eski monitörünüzü bırakmanız an meselesi. Burada size bu tür bir monitörle oynayabileceğiniz oyunları gösteriyoruz. İşte İyi monitörü olanlara 10 oyun tavsiyesi.

Ekran yenileme hızı, ilk başta fark etmeseniz de oyunu daha gerçekçi hale getirmek için önemli bir detay. Yüksek görüntü kalitesi ile birleştiğinde bile özellikle oyunlarda ciddi farklılıklar olacaktır.

Bir oyuncu olarak, rekabetçi oyunlarda yüksek kare hızlarının çok önemli olduğunu biliyoruz. Ancak, bu listede rekabetçi oyun yok. Aksine, 34 inçlik HUAWEI MateView GT gibi yüksek hızlı monitörler ile kendinizi dünyaya kaptırabileceğiniz yüksek kaliteli grafiklere sahip çalışmalar var. Listedeki tüm videolar da yüksek kare hızlarını destekler. Ayarlardan açmayı unutmayın!

İyi monitörü olanlara 10 oyun

Cyberpunk 2077

Evet, Cyberpunk 2077 piyasaya çıktığında büyük bir krizle karşılaştığını biliyoruz. Ancak zaman içerisinde aldığı güncellemeler ile oyun bir hayli toparlandı. Bizce, modern ekranları da destekleyen grafik kalitesi ve yüksek kare hızı desteği sayesinde değerlendirebilirsiniz.

Doom: Eternal

Endişeniz bir hikaye veya saf eylemi iliklerine kadar hissetmekten başka bir şey değilse, Doom: Eternal iyi bir monitöre uyan en yeni yapım!

Resident Evil: Village

“Resident Evil” serisinin modern oyuncularla bu yeniden birleşiminde, yüksek renk doğruluğuna sahip büyük ekranlar büyük bir fark yaratabilir.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 serisinin en yeni üyesi. Yıllar süren Need for Speed’in ardından yarış oyununa yeni bir soluk getiriyor. Görsel doğruluğun zirvesine ulaşmış ve sizi sıkıcı simülasyon atmosferinden kurtaran bir oyundur.

Microsoft Flight Simulator X

Çocuğunuzun hayallerini çoğumuzun oturduğu yerden yaşamak için tasarlanmış geniş ekranda Flight Simulator X’i gördükten sonra, işe ya da okula uçma isteği artıyor.

A Total War Saga: Troy

Strateji oyunu meraklıları, Total War serisinin yerinin oldukça farklı olduğunu biliyor. TROY’da katıldığınız savaşlar hiç olmadığı kadar gerçekçi. Komutan olarak geriye sadece bize yaslanmak ve görsel bir şölen yaşamak kalıyor!

Sekiro: Shadows Die Twice

Souls oyunlarının geliştiricisi From Software’in ölümsüz kreasyonlarından Sekiro’da kendimizi ninja buluyoruz. Bu oyunda göğüs göğüse mücadele zorlu olsa da alıştıktan sonra kendinizi kaptırmamak mümkün değil!

It Takes Two

2021’de oyun dünyasının Oscar’ı olan The Game Awards’ta Yılın Oyunu Ödülü’nü kazanan It Takes Two, sizi uzun yıllar sevdiklerinizle birlikte harika bir maceraya çıkarıyor. Oyun hakkında söylenecek çok az şey var. Kesinlikle iyi bir ekranda deneyimlemeniz gerekiyor.

En iyi online oyunlar hangileri?

Control

Önce konsolda, ardından PC’de ilk kez piyasaya sürülen “Kontrol”, etkinliğe hikaye ve atmosfer aracılığıyla katılmanıza olanak tanır. Ekran ve donanım ne kadar iyi olursa, oyun kontrol efektiniz o kadar iyi olur.

Assasin’s Creed: Valhalla

Assassin’s Creed serisinin son adresi Valhalla’da İskandinav mitolojisinde yaşayan zalim Vikinglere giriyoruz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir