Hayatta kalma teması üzerine kurulan Rust adlı oyunun satış niktarı açıklandı. Oldukça başarılı hayatta kalma oyunlarından biri olarak sunulan Rust, bu zamana kadar oldukça fazla kişi tarafından satın alındı. 

Heyecan verici oyun dünyası ile dikkatleri üzerine toplayan Rust oyununun satış miktarı açıklandı. Tüm dünyadaki en popüler oyunlardan biri olarak anılan Rust ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Aktarılan bilgilere göre söz konusu bu hayatta kalma oyunu, büyük bir başarıyla adından söz ettiriyor. En iyi hayatta kalma oyunları arasında yer alan Rust’ın istatiksel olarak elde edilen bilgileri haberimizde yer alıyor. 

2 6

Hayatta kalma öğelerine sahip olan Rust, ilk olarak 2013 yılı içerisinde Steam adlı dijital oyun mağazası üzerinden erken erişim için açıldı. Geliştirici olarak hizmet veren bu ekip, söz konusu bu heyecan verici oyunu erken erişime açmasının ardından geliştirmeye de devam etti. Bu süre içerisinde oyuncular oyunu deneyimleme imkanına da sahip oldular. Kısa bir süre içerisinde dünya genelinde büyük bir başarı elde etmeyi başaran Rust’ın tam sürümü ise 2018 yılının şubat ayında oyunseverlerin karşısına çıkmıştı. Açık dünya teması ve craft sistemi ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran bu video oyununa ait olan çeşitli bilgiler aktarıldı. 

Rust oyununun satış miktarı hakkındaki bilgiler

3 5

Facepunch Studios tarafından geliştirilen ve sunulan bu heyecan verici yapım, bu zaman kadar 12 milyon 481 bin 79 adet satış gerçekleştirdi. Söz konusu bu heyecan verici oyunun DLC paketlerinin satış sayısı ise 1 milyon 111 bin 846 olarak belirtildi. Pek çok başarıya imza atan Rust, 267 bin 211 eş zamanlı oyuncu sayısı ile gündeme geldi. Son derece kaliteli grafiklere ve başarılı bir oynanışa sahip olan bu heyecan verici video oyunu, Discorf uygulamasında 400 bin kullanıcı sayısının üzerine çıktı ve oyun aynı zamanda canlı yayın hizmeti Twitch’te 1,3 milyon eş zamanlı izleyici sayısına çıkarak rekor kırdı. Oyuncular söz konusu bu heyecan verici video oyununda hayatta kalabilmek adına açlık, susuzluk ve soğuk gibi zorlu durumların üstesinden gelmek zorundadır. Bu heyecan verici oyunun Steam incelemeleri şu an için “Çok olumlu” durumdadır. Hayatta kalma teması üzerine kurulan bu heyecan verici oyunun PC sürümü şu anda Steam’de 208 TL fiyat etiketi ile oyunseverlerin karşısına çıkıyor.

Metaverse arsaları sahibinden.com’da satılmaya başladı

Rust minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 8.1 64bit
  • İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590 veya daha iyisi
  • RAM: 10 GB
  • Ekran Kartı: GTX 670 2GB / AMD R9 280 ya da daha iyisi
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama Alanı: 20 GB kullanılabilir alan

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir