Startup oyun geliştirme şirketi olan ve oyunları oldukça beğenilerek adından söz ettiren Eon Rush Studios, stüdyonun adını kullanarak yeni bir oyun daha çıkarıyor. Oyun ismi stüdyonun adı olan Eon Rush olarak çıkarılacak. Oyun, oyuncuların “bilim kurgu ve fantezi evrenlerinde çarpışacakları” co-op bir aksiyon RPG deneyimi sunacak şekilde tasarlanmıştır. Yapım süreci, PC platformu için gerçekleştiriliyor.

Tarihin en eğlenceli Pokemon oyunu ilk kez PC'de!

Oyuncular sabırsızlıkla bekliyor

Eon Rush, Pokémon’un yaratıcıları tarafından geliştirildiği için oyun dünyasına büyük bir heyecan getiriyor. Sıkı takipçisi olan oyuncular, bu yeni ve orijinal evrende bilim kurgu ve fanteziyi bir araya getiren bu benzersiz deneyimi beklerken sabırsızlanıyorlar.

Oyuncular, oyun içerisinde zamanın kendisini tüketen ve tüm diyarları yutan Chronophage adlı canavar alt etmek için savaşmaları gerekecek. Eon Rush’ın early-build demosu Gamescom’da oynanabilir durumda olacak.

Eon Rush geliştiricileri yeni projeleri hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Eon Rush’ın oyun sonu PvE ve PvP öğelerini en iyi şekilde birleştiriyor ve dolgu kısmını atlayıp doğrudan eğlenceye adım atıyor. Oyuncular devasa canavarları alt etmek, zorlu mücadelelerde yarışmak ve uzay ve zamanın içinde yürek hoplatan savaşlara katılmak gibi çeşitli mücadelelere dalacaklar.”

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir