Fiyat performans modelleri ile Xiaomi’nin bir alt şirketi olarak piyasada yer alan Poco, akıllı saat sektörüne de giriş yapacak. Şirketin yeni modeliyle ilgili ilk bilgiler geldi.

2018 yılında Poco F1 ve 2021 yılında tanıttığı Poco F3 serisi ile büyük bir çıkış yapmıştı. Her iki akıllı telefon da 300 Euro’nun altında başlayan fiyatları ile küresel piyasalarda dikkat çekmişti. Bu modellerinin ardından Poco tarafından piyasaya sunulan yeni modeller ise şirketin kısa süre içerisinde yüksek satış rakamlarına ulaşmasını sağladı. 2022 yılında ise şirketin farklı planları olduğu görülüyor. Zira sızan son rapor ile birlikte Poco’nun ilk akıllı saatini piyasaya sunacağı görüldü.

Poco akıllı saat tanıtabilir

Piyush Bhasarkar’ın Twitter’dan yaptığı paylaşımda Poco’nun yeni akıllı saatinin Rus Elektronik Sertifikasyon platformu EEC’den onay aldığı görüldü.

Poco Smartwatch

Liste, akıllı saatle ilgili bazı detayları da ortaya çıkardı. Akıllı saat M2131W1 model numarasına sahip. Poco’nun kendi hatlarında üretim yapmadığı model için Çin’de 70mai Co. Ltd. adlı üretici ile ortak bir çalışma gerçekleştirecek. 70mai daha önce Xiaomi’nin Xiaomi IoT (Nesnelerin İnterneti) ekosistemine  entegre ettiği markalardan birisi. Bu nedenle böyle bir yolun tercih edilmesi sürpriz değil. Ancak şirketin bugüne kadar akıllı saat alanında çok fazla üretim yapmaması, süreci biraz farklı kılıyor. 70mai akıllı telefonların dışında 70mai Dash Cam 1S, Dash Cam A400 ve Dash Cam Pro Plus gibi araç kameralarıyla sektörde adını duyurmuştu.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir