Çin merkezli dev teknoloji şirketlerinden Xiaomi’nin alt markası olan POCO, ürünleri arasına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Çok yakın zaman içerisinde POCO X4 Pro modeli sunulacak. POCO X3 Pro Türkiye’de 5.599 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan bu akıllı cep telefon heyecanla bekleniyor. Söz konusu bu telefonun üstüne büyük ihtimalle Türkiye’de de satışa sunulacak olan POCO X4 Pro dahil eklenecek.

WhatsApp kişiler listesini eski haline döndürdü

Şu an için tasarım olarak tam da görünmeyen söz konusu bu akıllı cep telefon, teknik olarak da oldukça detaylandırıldı. Konuyla ilgili olarak yapılan son sızıntılara göre X4 Pro, 6,67 inç FHD+ 120 HZ AMOLED ekran üzerine kuruludur. Söz konusu bu cihaz Qualcomm imzalı Snapdragon 695 5G işlemciden güç alarak tasarlandı. Android 11 temelli MIUI 13 ile  kutusundan çıkacak olan bu akıllı cihaz X4 Pro, 6 GB RAM + 64 GB depolama ve 8 GB RAM + 128 GB depolama seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

6 12

Cihazın ön kısmında 16 megapiksel selfie kamerası olan cihaz, arka kısmında ise üç farklı kamera yer alıyor. Bu noktada tam olarak 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kameralar yer alıyor. 67W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil özelliğine sahip olan POCO X4 Pro, 5G desteğine sahip bir akıllı cep telefon konumunda yer alıyor. Resmi tanıtımı çok yakın zaman içerisinde yapılacak olan bu akıllı telefon kağıt üzerinde pek de detaylı değil ancak yine de merak ettirmeyi başarıyor. Burada ek bilgi sunmak gerekirse yakın zamanda POCO M4 Pro 5G modeli Türkiye’de de kullanıcıların beğenisine sunulacak. Şu an için cihazın resmi fiyatı açıklanmadı fakat rakam 6 bin TL’nin üzerinde olacak gibi gözüküyor. Türkiye’deki bazı satıcılar telefonu şu an için 6.100 TL gibi fiyatlara satışa sunuluyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir