WhatsApp beta sürümünü güncelledi. Ve eleştirilerin ardından yeni sürümde kişi listesine eklediği iki bölümü kaldırdı.

Popüler WhatsApp mesajlaşma uygulaması, son günlerde küçük değişiklikler yaptı. “Yeni Mesaj” düğmesine tıklandığında görünen güncellenmiş kişi listesi arayüzü. Bu bağlamda kullanıcılar, sık görüştükleri kişileri, grupları ve son konuşmaları kişi listelerinde görmeye başlar. Ancak bu değişiklik pek ilgi görmedi.

WhatsApp, web ve masaüstü sürümleri için iki aşamalı doğrulama sistemi geliyor

Sosyal medya kullanıcıları bu WhatsApp güncellemesine sert tepki gösterdi. Hatta yeni arayüzü “korkunç” olarak nitelendirenler bile oldu. WhatsApp, dizinde listelenen kişi sayısının alfabetik olarak sıralandığı, tasarımı daha çok beğendiğini söyleyenlerin sayısından geri adım attı.

WhatsApp kişi listesini geri yükledi

WhatsApp beta sürümü 2.22.5.9 ile “Favoriler” ve “Son Konuşmalar” bölümleri kişi listesinden kaldırıldı. Meta tarafından desteklenen mesajlaşma platformu, eski tasarımı geri getirmeye karar verdi. Bu bağlamda kullanıcı, kişi listesini tekrar alfabetik sıraya göre görebilecektir.

WhatsApp’a yeni özellikler getirmesiyle tanınan WABetaInfo, kişi listesi arayüzünü geri yükleyen bir güncellemenin beta aşamasında olduğunu söylüyor. Siz de WhatsApp beta üyesiyseniz, Google Play Store üzerinden en son sürümü yükleyerek eski tasarımı geri yükleyebilirsiniz.

Play Store’da WhatsApp beta programına kayıtlı değilseniz, 2.22.5.9 sürümünü .apk dosyası olarak da indirebilirsiniz. Ancak, tüm APK indirme siteleri güvenli olmadığından, telefonunuza bilginiz olmadan başka uygulamaların yüklenmesi riski vardır. Bu nedenle, telefonunuz için her zaman resmi uygulama mağazasını kullanmanız önerilir.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir