POCO X4 Pro 5G, 6GB 128GB 7.899 TL ve 8GB 256GB 8.699 TL tavsiye edilen perakende fiyatı ile raflardaki yerini aldı.

Telefonu 17 Nisan’dan önce Xiaomi mağazasından, 10 Nisan’dan önce mi.com’dan satın alanlara Redmi Buds 3 Lite, Mi Wi-Fi Range Extender Pro ve Xiaomi telefonlar için özel stant ücretsiz olarak verilecek.

POCO X4 Pro özellikleri

POCO X4 Pro 5G 6.67″ AMOLED DotDisplay 120Hz yenileme hızında da çalışıyor. Bu cihaz ilk olarak AMOLED tarafından POCO’nun X-Serisi’nde kullanıldı, böylece akıllı telefon dokunmatik ekranın 360Hz örnekleme hızı ile her harekete hızlı bir şekilde yanıt verebilir. DCI-P3 renk gamı ​​sayesinde renkler daha canlı görünürken ekranda herhangi bir slayt veya kaydırma işlemi için daha az gecikme sağlanacak.

FHD 2400 x 1080 çözünürlüğe sahip AMOLED ekran, parlaklığını ortama göre otomatik olarak ayarlayabiliyor. Ve SGS Eye Care sertifikası sayesinde POCO X4 Pro, kullanıcılara uzun oyun seanslarında bile rahatlık sağladığı belirtiliyor.

POCO X4 Pro 5G, hediyeleriyle Türkiye’de yerini aldı

POCO marka bir telefonda ilk kez 108MP kamerada kullanılan sensör, 1/1.52″ ile dünyanın en yüksek çözünürlüklü sensörlerinden biri olarak kabul ediliyor. 9’u 1 arada gruplama teknolojisiyle bir araya gelen bu sensör, daha fazla netlik için daha fazla ışık yakalar ve her fotoğrafta daha fazla ayrıntı ortaya çıkarır. Cihazın arka panelinde 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro kamera bulunurken, ön panelde 16 megapiksel sensör bulunuyor. Ayrıca cihazda panoramik selfie, ağır çekim, çift video, ağır çekim video, süper makro, film filtreleri ve kaleydoskop gibi işlevler de bulunuyor.

cihazı, amiral gemisi hız ve performans sağlayan 6nm üretim teknolojisine dayalı Snapdragon® 695 5G işlemci ile donatılmıştır. Sekiz çekirdekli CPU, 2,2 GHz’e kadar hızlara ulaşabilen iki performanslı Arm Cortex-A78 çekirdeği tarafından desteklenmektedir. 8 GB RAM’e ek olarak, POCO X4 Pro 5G, dinamik RAM genişletme teknolojisi aracılığıyla 256 GB ROM’dan dönüştürülen ek 3 GB sunar ve gecikmesiz mobil oyun için idealdir ve sorunsuz ve net bir kullanıcı deneyimi sunar.

5000 mAh pil ile kullanıcılar 15 saatten fazla video oynatabilir, 25 saat oynatabilir veya 191 saat kesintisiz müzik dinleyebilir. 67W’lık bir turbo şarj ile POCO X4 Pro 5G, 22 dakikada %70’e kadar şarj edilebilir ve 41 dakikada tamamen şarj edilebilir. Buna ek olarak, POCO X4 Pro 5G, oyun sırasında daha net ve daha doğru izlenimler ile güçlü titreşimli stereo ses için çift hoparlör ve Z eksenindeki lineer motor ile derinlemesine bir eğlence deneyimi sunar. Akıllı telefon ayrıca kullanıcı deneyimini optimize etmek için yeni özellikler ve performans iyileştirmeleri ile yeni MIUI 13’ü de destekliyor.

POCO X4 Pro 5G, Laser Black, Laser Blue ve POCO Yellow olmak üzere üç renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir