POCO tarafından tanıtılacak POCO X4 Pro 5G için henüz lansman tarihini açıklanmadı. Ancak, akıllı telefon için sızdırmalar gelmeye devam ediyor. Yapılan son sızıntılar ile birlikte telefon için yeni özellikler ortaya çıktı.  Üstelik arka arkaya gelen sızıntılar sayesinde POCO X4 Pro 5G için bilinmeyen özellik neredeyse kalmadı.

POCO X4 Pro 5G özellikleri neler?

POCO X4 Pro 5G modeli için ilk konuluşunlar telefonun Çin dışında satılan Redmi Note 11 Pro 5G olduğuydu. Bu konuda henüz somut bir gelişme yaşanmasa da iki telefon arasında ortak pek çok özellik olması iddiaları güçlendiriyor. Ancak Redmi modelinde yer alan 108 MP ana kamera yerine POCO X4 Pro 5G’de 64 MP ana kamera yer alacak. Bu tip detaylar ise iddialar için soru işareti oluşturuyor.

Xiaomiui’den gelen son sızıntıda yer alan kamera özelliklerine göre akıllı telefonda 64MP Samsung ISOCELL SK5GW3 ana kamera kullanılacak. Bu güçlü ana kameraya 8MP ultra geniş ünite ve 2MP makro sensör eşlik edecek. Böylece üçlü arka kamera kurulumunu sunacak olan POCO, özel yazılımlar ile destekleyeceği modelinde kamera performansıyla kullanıcıları tatmin edebilir. Ön kamerada ise 16 MP tercih edilmiş.

Cihaz, 6.67 inç FHD+ 120Hz Süper AMOLED ekran, 6 GB / 8 GB LPDDR4x RAM ile 64 GB / 128 GB UFS 2.1 depolama alanı bulunacak. İşlemci cephesinde ise Qualcomm Snapdragon 695 tercihi yapılmış.  Telefon gücünü 67W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh pilden alacak. Telefon Android 11 ile kutudan çıkacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir