Xiaomi’nin alt markası olarak üretim yapan POCO markasının iki modeli POCO X4 Pro 5G ve POCO M4 Pro yakın zamanda içerisinde Türkiye’de satışa sunulacak. POCO X4 Pro 5G ve POCO M4 Pro modellerinin satış sayfaları geçtiğimiz hafta içerisinde açılmıştı fakat sayfalarda bir fiyat da yer almıyordu. Bugün ise Xiaomi Türkiye tarafından sayfalarda bir güncelleme yapıldı. Bu güncelleme spesifik olarak M4 Pro için oldu ve telefonun 6 GB RAM + 128 GB depolama için 6.299 TL, 8 GB RAM + 256 GB depolama özelliğine sahip olan ise 6.699 TL fiyatla satılacağı dile getirildi.

7 6

Açılan bu sayfalara göre X4 Pro 5G için 6 GB RAM + 128 GB depolama ile 8 GB RAM + 256 GB depolama seçenekleri ile sunuluyor. Aynı zamanda bu modelin Türkiye fiyatları şu an için belli değildir. Resmi internet sitesinde her iki cep telefon modelini de siyah rengiyle ekleyen Xiaomi, telefonlar için henüz net satış fiyatı vermiyor. Türkiye’de ürün çeşitliliğine en son POCO M4 Pro 5G modelini ekleyen Xiaomi, bu cihazdan önce resmi sayfası Redmi 10 2022 modelini Türkiye’de satışa sunmuştu. POCO X4 Pro 5G ve POCO M4 Pro, daha önce de aktarıldığı üzere tüm ihtiyaçları karşılamaya yönelik olmasa da fiyat performans odaklı cihazlar olarak karşımıza çıkıyor. 

5G telefon satışları, 4G telefon satışlarına kıyasla daha fazla satıldı

Sayfanın en üst kısmında POCO Türkiye tarafından aktarılan kutu açma görsellerini görebileceğiniz bu cihazlar, kutularında şarj cihazıyla geliyor. Bunun yanı sıra kutusunda bir koruma kılıfı da yer alıyor. Cihazların yanı sıra kulaklık ise verilmiyor. Xiaomi’nin alt markası olarak çıkan markalardan olan POCO, Türkiye’ye POCO F3, POCO M3 Pro 5G, POCO X3 NFC, POCO X3 GT ve POCO X3 Pro gibi telefon modellerini de getirmiş ve resmi olarak satışa sunulmuştu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir