Poco M3 akıllı telefon kullanıcıları için sürpriz bir gelişme yaşandı ve telefon için pek çok farklı güncellemenin planlandığı ifade edildi.

MIUI 12.5 gelişmiş sürümü ve Android 11 güncellemesi için listeye Poco M3 modeli de alındı. Global olarak sunulacak olan güncelleme ile birlikte kullanıcılar daha hızlı performansa ve daha düşük güç tüketimine odaklanmış yeni düzenlemeleri kullanmaya başlayabilecek. 4 farklı optimizasyon seçeneğinin kullanıcılara sunulması sayesinde telefonların çok daha iyi bir performans sunacak şekilde kullanılmasına imkan tanınacak olması, şimdiden Poco M3 kullanıcılarını heyecanlandırmış durumda.

Poco M3 güncellemesiyle neler geliyor?

Poco M3 güncellemesi ile birlikte yeni sohbet baloncukları, içerik yakalama ve paylaşma özellikleri, yerleşik ekran kaydı desteği gibi pek çok önemli özellik getirilecek. Android 11 ile birlikte yepyeni bir deneyim yaşayacak olan kullanıcıların güncelleme için cihazlarında 2.8 GB gibi devasa bir dosyayı yüklemesi gerekecek.

Poco M3 Global kullanıcılarının Ayarlar > Yazılım güncelleme üzerinden güncelleme kontrolü yapabileceği belirtilirken tüm telefonlara güncellemelerin gönderilmeye başlandığı ifade edildi. Bu bakımdan kısa süre içerisinde kullanıcılar tarafından yeni sürümlere geçiş işlemlerinin başlatılması bekleniyor. 

Güncelleme indirme desteği başlatıldı

Poco tarafından yapılan resmi açıklamalarda güncellemenin farklı kaynaklardan da kolay bir şekilde indirilebileceği belirtildi. Aşağıdaki bağlantı üzerinden güncellemeyi alarak telefonunuza aktarmanız ve ardından güncellemeyi telefonunuza kurabilmeniz de seçenekler dahilinde.

Poco M3 (Küresel) – İndirme Bağlantısı

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir