POCO’nun Heyecanla beklenen oyuncu odaklı amiral gemisi POCO F4 GT Türkiye’de ön satışa sunuldu. Bununla birlikte 30 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan satışta www.mi.com’dan POCO F4 GT alan herkes www.mi.com’da kullanabileceği 1.000 TL değerinde hediye çekine sahip olacak.


En gelişmiş soğutma sistemi

POCO F4 GT 3.0GHz hızında çalışan 8 çekirdekli amiral gemisi 4nm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisiyle teknoloji ve oyun severlerin büyük bir heyecanla beklediği cihaz olmayı başarıyor. POCO F4 GT sektörün en gelişmiş soğuma sistemlerinden birisine sahip olmakla birlikte, LiquidCool Technology 3.0 ile donatılarak, 4.860 mmlik çift VC soğutma sistemine sahiptir.Aynı zamanda POCO F4 GT UFS 3.1 ROM ve daha kısa yükleme sürelerine ulaşabilmek için 6400 Mbs’ye kadar destekleyen üst düzey bir LPDDR5 RAM sunuyor.

poco f4 gt turkiyede on satisa sunuldu

Daha fazla şarj gücü

Poco F4 GT 120W HyperCharge teknolojisi ile 17 dakikada tamamen şarj olabilmekle birlikte, 4.700mAH yüksek pil kapasitesine sahiptir. POCO F4 GT sadece hızlı şarj süresine sahip değildir, aynı zamanda AdaptiveCharge özelliği sayesinde pil ömrünü ve sağlığını korumaktadır. AdaptiveCharge özelliği cihazın gece boyunca yüzde 80 veya yüzde 100 şarj aralığında aşırı şarj olmasını önlemektedir. Bununla birlikte POCO F4 GT en iyi lineer motorlardan biri olan CyberEngine ile üstün oyun deneyimi ve daha fazla titreşim aralığı sunuyor. Aynı zamanda tetikleyiciler oyun modu haricinde hızlı erişim için kısayol olarak da kullanılabiliyor. Poco F4 GT 16.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile Türkiye’de ön satışa sunuldu.



poco f4 gt turkiyede on satisa sunuldu 1



POCO F4 GT Türkiye’de ön satışa sunuldu
Cihaz Hayalet Siyahı, Zırh Gümüşü ve Siber Sarı olarak üç farklı renk ile satışa sunuldu. Bununla birlikte satın alma işleminden sonraki ilk altı ay boyunca yerel Xiaomi Servis Merkezleri’nde bir kereye mahsus ücretsiz ekran onarım hizmeti kullanıcılara sunuluyor. Cihaz için sunulan bu ekran koruma garantisi ile ilgili tüm bilgilere www.mi.com/tr adresinden ulaşılabilir.


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir