Mayıs ayı itibariyle Türkiye pazarında da yer alacak olan POCO F4 GT için resmi tanıtım yapıldı. Tanıtımda yeni akıllı telefonun yanı sıra POCO Buds Genshin Impact Editon kulaklık ve POCO Watch akıllı saatleri de görücüye çıkarıldı.

Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaran POCO, yeni modelleri ile Türkiye pazarına girmeye devam ediyor. Şirket tarafından geçtiğimiz gün yapılan resmi lansmanda yeni akıllı telefon, özel kulaklık ve akıllı saat modelleri kullanıcılara duyuruldu. Yeni amiral gemisi akıllı telefon olarak tanıtımı yapılan POCO F4 GT model özel teknolojileri ve yeni donanımları ile sektörün iddialı yeni modeli olacağını net bir şekilde gösterdi.

Tanıtımda yeni telefon modeli ile ilgili açıklamalarda bulunan POCO Küresel Ürün Pazarlama Müdürü Angus Ng, “Yeni akıllı telefonumuz POCO F4 GT’yi piyasaya sürmekten büyük heyecan duyuyoruz. Şaşırtıcı derecede uygun fiyatı ve ödün vermeyen kullanıcı deneyimiyle özellikle oyuncuların günlük hayatlarının vazgeçilmez bir parçası olacağına inanıyoruz. Ayrıca, AIoT serimizin ilk ürünleri POCO Buds Pro Genshin Impact Edition ve POCO Watch’ı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Farklı ürün teklifleriyle farklı tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak her zaman en büyük önceliğimiz olmaya devam edecek” dedi.

POCO F4 GT özellikleri neler?

POCO F4 GT Modelinde Snapdragon 8 Gen 1 işlemci yer alıyor. Yeni nesil amiral gemisi işlemci ile performansın üst düzeye çıkarıldığı akıllı telefonda 120W Hypercharge adı verilen özel şarj sistemleri kullanılmış. Güçlü işlemcisine ek olarak özel soğutma sistemi ile yüksek performans gerektiren oyun ve uygulamalarda sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayan Poco, kullanıcıların bir telefondan beklediği tüm performansı sunabilecek kapasitede. 27 dakika şarj süresi ile yüzde 100’lük doluluk oranına ulaşmayı başaran telefon, günlük kullanımlarda şarj sorunlarını tamamen ortadan kaldıracak bir şarj teknolojisine sahip.

6.67 inç AMOLED ekrana sahip olan akıllı telefon, yüksek RAM ve depolama alanları ile destekleniyor. Türkiye için siyah, gümüş ve sarı renkleri ile piyasada yer alacak olan telefon, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip versiyon tek seçenek olarak sunulacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir