Xiaomi alt markası olarak hizmet veren POCO, ürün çeşitliliğine yakın zaman önce eklemiş olduğu POCO C40 modelini yakın zaman içerisinde Türkiye’de de satışa sunacak. Xiaomi Türkiye tarafından resmi ürün sayfası açılan POCO C40, temel ihtiyaçları karşılamaya yönelik bir seçenek olarak Türkiye’de de oldukça dikkat çekecek. Üç farklı renk seçeneği olan bu telefon için henüz Türkiye fiyatı bilinmiyor ancak rakamın güncel şartlarında aşırı yüksek olması da beklenmiyor. 

Artık eskisi kadar çok görülmeyen bir adım atan ve cihazın parmak izi sensörünü arka kısma konumlandıran Xiaomi, cihazı teknik olarak 6,7 inç HD+ 60 Hz IPS LCD ekran üzerine kuruyor. Şaşırtıcı bir şekilde JLQ JR510 adı verilen basit bir işlemciye sahip olan ve bu işlemciyi kullanan ilk model olan cihaz, 6.000 mAh pilini maksimum 18W güçte (Kutudan 10W çıkıyor) şarj edebiliyor.

Kamera kısmına gelindiğinde ise önde 5 megapiksellik basit bir selfie kamerası yer alırken, arka kısımda ise 13 megapiksel + 2 megapiksel kameralar bir arada kullanılıyor. 5G desteği olmayan, 3.5mm kulaklık girişi de bulunan POCO C40, yurt dışında yaklaşık olarak 150 dolarlık bir fiyatla kullanıcılara sunuldu. 150 dolar üzerinden tam olarak tahmin etmek oldukça zor fakat telefon için 4 bin TL altı bir fiyat etiketi olabilir. Xiaomi Türkiye, POCO imzalı çok sayıda akıllı cep telefon modelini Türkiye pazarına sundu. Hatta firma POCO Watch akıllı saat modelini de Türkiye’den eksik etmedi. 

Bitcoin’in düşüşü madencilerin zorlanmasına sebep oluyor


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir